My blog in English: Needle and some thread

tiistai 30. syyskuuta 2008

Kirjoja ja sukkalankaa

Tällä viikolla posti toi kaksi kirjaa. Ensimmäisenä saapui Teresa Searlen "Herkulliset huopatyöt". Kirjassa on värikkäitä, kivoja malleja joista saatan jonkun toteuttaakin joku päivä. Ainakin siitä saa uusia ideoita omiin töihin. Toinen kirja on kirja jonka ostamista olen miettinyt jo pidempään, se on Erika Knightin "Neuleita kullannupulle". Tarvitsin malleja vauvajuttuihin ja tässä kirjassa on niitä vaikka kuinka paljon.


Kävin etsimässä lankaa villatakkia varten, johon löysin ohjeen Garnstudion sivuilta. Yritän löytää vaihtoehtoisen langan Drops Alaskalle sillä en haluaisi tilata lankaa netistä. En vain meinaa löytää lankaa joka olisi oikean paksuista JA oikean väristä punaista. Mutta ostin kuitenkin Step-sukkalankaa. :)

perjantai 26. syyskuuta 2008

Pinkit sakset!

Mieheni lupasi ostaa minulle uudet sakset ja tänään sain häneltä tämmöisen ihanan paketin! Setti kuuluu Roosa Nauha-kampanjaan ja Fiskars lahjoittaa jokaisesta myydystä pakkauksesta 10% Roosa Nauha-rahastoon. Ja saksetkin on pinkit ja tosi kivat. :)Haastan teidät rakkaat blogini lukijat mukaan lahjoittamaan: http://haastekerays.cancer.fi/, perustin sinne potin nimeltä Eloisat.
Syntymäpäiväklubi

Melkein missasin kokonaan Stitching Bloggers Birthday Clubin ilmoittautumisen. Lähetin osallistumispostini tänään eli viimeisenä ilmoittautumispäivänä! Onneks ehdin. Flunssa on todella pehmittänyt minun aivot, mutta onneks on jo paranemaan päin. Jos haluat osallistua klubiin niin kipikapi lukemaan säännöt ja ilmoittautumaan, tänään on siis viimeinen ilmoittautumispäivä.

sunnuntai 21. syyskuuta 2008

Mikä tästä tuleekaan?

Tätä olen virkkaillut viime aikoina. En vielä kuitenkaan kerro mikä tästä loppujen lopuksi tulee. :)


Tästä postauksesta tulee nyt lyhyt kun joka paikkaan koskee, olen kai napannut jostain flunssan. :(

lauantai 20. syyskuuta 2008

Syntymäpäiväkortti

Ystäväni täytti äskettäin 30 ja tein hänelle tämmöisen kortin. Ideana oli että vaikka emme ole enää pieniä prinsessoja niin vähän voi elämässä olla pinkkiä. :)


torstai 11. syyskuuta 2008

Lankoja Tallinnasta

Kuten kerroin aiemmin, olin Tallinnassa viime viikonloppuna. Tärkein eli hääpuku löytyi, mutta myös kauniita lankoja. En näytä hääpukuani, mutta sen verran voin kertoa että se on väriltään burgundi/hiekka ja merkiltään Tomy Mariage. :)

Odessa-langat ovat Schoeller Stahlilta ja ne ovat 51% villaa, 49% akryyliä
Hela- ja Capri-langat ovat BCT:ltä (Slovakiasta) ja ne ovat 100% puuvillaa.


tiistai 9. syyskuuta 2008

Syntymäpäivälahja Michikolta

Ystäväni Michiko lahjoitti minulle syntymäpäivälahjaksi HAED-mallin The Passing, taiteilija on Linda Tso. Aivan mahtava synttäriyllätys! Eikö olekin kaunis malli? Iso kiitos Michikolle!


HAEDilla on syntymäpäiväklubi, joka toimii niin että maksat 10$ ja saat syntymäpäivänäsi minkä tahansa mallin heidän sivuiltaan. Minä valitsin Sara Butcherin mallin Crown of Creation. Tässä on aivan mahtavat värit!

keskiviikko 3. syyskuuta 2008

PIF-postia :)

Eilen saapui PIF-postia Mustikalta. Hän lähetti joulukortin ja tosi hienon Moose Be X-mas-koristeen, kortissa luki ettei hän malttanut odottaa jouluun asti tämän lähettämistä. :) Luullakseni malli on Barbara Ana Designsilta (lisäys: ja Mustikka kertoi että sieltähän se on:)). Tämä on kyllä tosi söpö! Kiitos Mustikka!

Minun PIF:ssä on muuten vielä tilaa. Käy osallistumassa täällä.

Kangasvärejä ja neulelankaa

Heti kun olin kirjoittanut Tallinnan reissusta lähdin kaupungille asioille. Ja en tietenkään voinut vastustaa käymästä parissa askartelu-/lankakaupassa... :) Ostin kangasvärejä ja neulelankoja. En tiedä yhtään mitä tästä langasta syntyy, on vain niin kivan syksyisen värisiä ja vielä tarjouksessa niin oli tietysti pakko ostaa. Lanka on Novitan Karusellia, 100% akryyliä.


Päätin kokeilla kirjontakankaiden värjäystä ihan itse, joten ostin punaista, vihreää ja ruskeaa pigmenttiä sekä ruiskuemulsiota. En tiedä onnistuuko se näillä, mutta kokeillaan. Ostin kyllä pari puuvillakassia joihin voin ensin kokeilla värjäystä ennen kuin pilaan kirjontakankaani. :D


Reissu Tallinnaan

Lähden viikonloppuna Tallinnaan juhlistamaan ensi viikolla koittavaa 30-vuotispäivää! Toivottavasti löydän sieltä jotain kivaa kuten vaikka neulontalankoja tai ristipistotarvikkeita. :) Tärkein juttu mitä lähden etsimään on hääpuku, sillä meillä oli vain pienimuotoinen seremonia viime helmikuussa ja helmikuussa-09 pidämme varsinaisen hääjuhlan. Mukana reissussa on siskoni miehensä kanssa ja veljeni avovaimonsa kanssa, joten minulla on onneksi kaksi hyvää makutuomaria mukana. Toivottavasti löydän semmoisen mistä tykkäisin (osittain valkoisen, osittain punaisen. Pakko olla punaista, koska rakastan punaista!)

Tämä tarkoittaa samalla myös sitä etten ehdi käsitöitä tekemään loppuviikon aikana, mutta otan ahkerasti kuvia ja kirjoittelen tänne vähintäänkin ostossaaliistani kun palaan reissusta. :)