My blog in English: Needle and some thread

keskiviikko 25. helmikuuta 2009

Nappeja jaossa!

Katsoppas miten herkullisen näköisiä nappeja! Yksi setti saattaa olla sinun, käy jättämässä kommentti blogiin Stitch'n'clay niin olet mukana arvonnassa.

tiistai 24. helmikuuta 2009

Flunssa hellittänyt

Vihdoinkin flunssa antoi periksi ja nyt on melkeinpä ihan normaali olo! Olen minä kaikenlaista näperrellytkin, mutta enimmäkseen hääjuttuja, joista en ihan vielä halua tänne kuvia laitella.
Olen myöskin hieman hemmotellut itseäni. :) Lauantaina kävin kasvohoidossa ja eilen minulle laitettiin geelikynnet. En ole vielä kokeillut miten pisteleminen tai neulominen onnituu näillä uusilla kotkankynsillä. :) No ei nämä ihan kauhean pitkät ole (en osaisi tehdä yhtikäs mittään tosi pitkillä kynsillä), joten eiköhän nuo onnistu... kuten housujenkin napitus. :D

Muutama on kysynyt onko tulossa kuvia häistä. Lupaan että hääpäivän jälkeen, kunhan olemme saaneet kuvat valokuvaajalta, laittelen tännekin muutaman otoksen.

Lisäsin blogiini ystäväkirjan. Olisi kiva jos kävisit kirjoittamassa sinne jotain itsestäsi. Ei ole pakko kaikkiin kohtiin vastata jos et halua itsestäsi kaikkea paljastaa. :)

tiistai 10. helmikuuta 2009

Diisk!

Miduud iski kauhea duha! Sunnuntai-iltana oli ihan normaali olo ja maanantaiaamuna heräsin vähän ennen kellonsoittoa kun hanat aukesivat. Nyt sitä on kestänyt jo toista päivää ja alkaa tuntua siltä että kuumekin nousee. Ei olis aikaa sairastaa, mutta ei kai tälle mitään mahda. Luultavammin yritän jaksaa tehdä osan hommista peiton alta käsin kunhan ensi piipahdan työterveydessä. Peiton alle mukaan huopakangasta, villalankaa ja läppäri (että voin viihdyttää välillä itseäni lukemalla vihdoinkin muiden blogeja, en nimittäin ole pahemmin sitä ehtinyt tehdä viime aikoina). Vierelle kuppi kuumaa juotavaa ja kasa buranaa. Harmi kun saumuri ei sinne mahdu sekaan niin saisin ompeluhommiakin valmiiksi. :)

perjantai 6. helmikuuta 2009

Kutsut lähetetty

Kutsut hääjuhliimme saatiin valmiiksi maanantaina. Huh mikä homma! Tiistaina sain ne sitten lähetettyä ja nyt vain odotellaan ketkä ilmoittautuvat. Jännää! :) Otan ensi viikolla kuvia kutsusta ja laitan niitä tännekin.

Jouduin purkamaan pääkallopipon, joten neuloin miehelleni. Olin jo melkein puolivälissä niin ei kauheasti innostanut aloittaa heti uudestaan. Ehkä tässä joku päivä taas innostun.

Tänään lähden ostamaan kankaita juhlatilan koristeita varten. Maalaamme huomenna kavereitteni kanssa niihin kuvioita ja ne ripustetaan sitten juhlatilan seinille. Ehkä otetaan tilkka viiniäkin huomenna... Niistä sitten kuvia vasta juhlien jälkeen, siis koristeista ei viinistä. ;)
Viitta on melkein valmis. En ole ehtinyt sitä tehdä kutsujen takia, jospa vaikka tänään ehtisin saada sen valmiiksi niin saisin tännekin pitkästä aikaa jotain kuvia. :D

Tuntuu että on ihan kamalasti isoja ja pieniä asioita vielä järjestettävänä juhlia varten... toivottavasti aika riittää! Onneksi pitopalveluasiat alkavat olla jo hyvällä mallilla eli isoimmat asiat (kuten kirkko ja juhlatila pitopalvelun lisäksi) on jo hoidettu. Sitten vain nenä kiinni pieniin asioihin ja yksi kerrallaan listalta pois.