My blog in English: Needle and some thread

sunnuntai 31. tammikuuta 2010

2010 Weekly SAL - neljäs ja viides viikko

Viime viikolla jäi näyttämättä tilannekuva täällä omassa blogissani, joten tällä viikolla sitten kaksi kuvaa että näätte miten tämä on edennyt. Migreeni hellitti hieronnalla, joten olen päässyt pistelemäänkin, joskin tätä SAL työtä olen ehtinyt vähemmän tekemään kun lähipiiriin syntyi kaksi vauvaa pari viikkoa sitten niin olen vauveleille pistellyt lahjoja. :) Niistä kuvia sitten kun olen saanut lahjat perille.

SAL näyttää paljon aurinkoisemmalle kun sain nuo oranssit lehdet pisteltyä. Vielä puuttuu niistä muutama oranssi pisto ja jälkipistot. Kohta jatkan pistelyä ja saas nähdä mitä jännää ilmestyy kankaalle seuraavan viikon aikana. :)

Tässä siis tilanne 31.1.2010:

Ja tämä oli tilanne 24.1.2010.


sunnuntai 17. tammikuuta 2010

2010 Weekly SAL - kolmas viikko

Olen tämän viikon taistellut koko ajan pinnan alla uhkaavaa migreeniä vastaan ja pari kertaa epäonnistunut taistelussa. Hartiat ovat ihan jumissa, joten se varmaan aiheuttaa ne. Migreenien takia en ole saanut tällä viikolla tehtyä juuri mitään käsitöitä. SAL pistelyyn sain vain muutaman piston tehtyä G-kirjainpalikkaan. En siis saavuttanut itselleni asettamaani tavoitetta, mutta ei tässä onneksi ole mitään hätää aikataulun suhteen. Huomenna minulla on 45min hieronta, jonka toivoin katkaisevan migreeniputken.
sunnuntai 10. tammikuuta 2010

2010 Weekly SAL - toinen viikko

Perjantain ja lauantain pistelyihin vaikuttaneesta pään halkovasta migreenistä huolimatta sain kuin sainkin tällä viikoilla aikaiseksi ihan hyvän määrän pistoja tähän minun 2010 projektiin. Kankaalle on ilmestynyt iloisen oranssi kirahvi ja ympärille pensaita. G-kirjaimelle on jo selvä paikka ja sen varmaankin siihen seuraavana pistelen. Ja ensi sunnuntain tavoitteeseen kuuluu G:n lisäksi vasempaan reunaan tulevat oranssinkeltaiset isot lehdet. Nyt kuitenkin pari päivää taukoa pistelemisestä että hartiajumi hellittää eikä tule tavaksi tuo migreeni. Viime kerrasta olikin jo yli kolme kuukautta, joten ainakin sen aikaa yritän tälläkin kerralla pitää kohtaukset poissa. Kaikenlaisia tavoitteita siis lähiviikoille. :)
torstai 7. tammikuuta 2010

Vielä yksi joululahja

Yksi joululahja on jäänyt vielä näyttämättä. Tämä rasia meni ystävälleni ja naapurilleni Päiville. Tein tämän samoilla malleilla kuin aiemmin näyttämän Michikolle tekemäni rasian, mutta käytin tähän kimaltelevaa Aidaa, punaista nyöriä ja punaista DMC-lankaa.


Tässä viimeisessä kuvassa näkyy paremmin tuon Aida-kankaan kimalle. Näyttää vähän kuin olisi lumelle pistelty. :)
 

sunnuntai 3. tammikuuta 2010

2010 Weekly SAL aloitus

Aloitin Uuden Vuoden päivänä pistelemään tätä valitsemaani 2010 Weekly Stitch Along-mallia. Ensimmäinen päivityskuva piti laittaa tänään SAL blogiin ja näytän tämän nyt täällä omassa blogissanikin. Malli on "Wild Ones Alphabet" DMC:ltä. Laskin että jos teen n. 1000 pistoa viikossa niin saan tämän vuoden loppuun mennessä valmiiksi. Alkuinnostuksella sain jo reilut 2000 pistoa aikaiseksi, joten olen jo edellä aikataulussa. :) Joka sunnuntai SAL blogiin tulee näkyviin tämän hetkisten 26:n osallistujan päivitykset. Osallistua voi vielä pitkin vuotta, mukana on tällä hetkellä jo viisi suomalaista.perjantai 1. tammikuuta 2010

Minun ensimmäinen valmis HAED

Uuden Vuoden Aattona oli aihetta juhlaan myös sen osalta että sain viimeinkin valmiiksi ensimmäisen Heaven and Earth Designsin mallin 30.12.2009! JIPPII!!!! :D Otin osaa loppuvuoden kaksiviikkoiseen SALiin ja minulta kesti kymmenisen päivää pistellä loput QS White Rose Fae mallista. Alkuperäinen kuva on Nadia Taten maalaama.


Kangas on 25ct Luganaa, väri Blush. Pistelin yhdellä säikeellä yhden langan yli. Kimaltaviin kohtiin (joita tässä on paljon) käytin Petite Braid-lankaa numero 10. Aloitin pistelemään tätä 29.5.2008 ja pistelinkin suurimman osan sinä kesänä. Sitten jostakin syystä minulta meni täysin into pistellä tätä ja tuon kesän jälkeen tein vain muutaman piston silloin tällöin. Kun näin että HAEDin foorumilla alkoi tuo pitkä SAL niin otin siihen osaa ja päätin että tämä valmistuu ennen vuodenvaihdetta. Ja niinhän siinä kävi ja olen todella iloinen! :D Minulla on tälle jo kehykset ja paspa, joten yritän saada kehystettyä nopeasti ja näytän sitten kuvan koko komeudesta.