My blog in English: Needle and some thread

sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Roskiksen tuunailua

Toinen postaus jo tänään. :) Katso alempaa aiempi ilmaismallivaihtopostauskin.

Tuunasin hieman ikivanhaa vessan roskista. En pysty ymmärtämään miksi olen joskus ostanut violetin roskiksen kun minulla ei ole koskaan ollut missään mitään violettia. Asiaan piti siis saada muutosta, joten kävin ostamassa pari purkkia käläkälää, printtasin netistä kivan kuvan, leikkelin sabloonan kontaktimuovista ja sitten vaan purkit suhisemaan. Vallan olen tyytyväinen lopputulokseen. :)

Kuvan löysin googlaamalla ja se löytyy täältä. Jätin osan osista pois ja muokkasin tytön huulia sen verran että ei ole ihan niin myrtsi ilme. :)

E niin kuin Eija ja Bää niin kuin lammas

Osallistuin Lennun ristipistovaihdoissa ilmaismallivaihtoon, jossa tuli pistellä ja viimeistellä ilmaiseksi saatavilla oleva/ollut malli. Sain parikseni Eijan ja pistelin hänelle ristipistotarvikkeille rasian. Rasia on metallinen penaali, jossa on sisällä magneetti neuloille. Pistelin kanteen Filanthrope Broderiesin Floral Alphabet-mallista E-kirjaimen käyttäen Eijan lempiväriä sinistä. Viimeistelin rasian päällystämällä sen sinisävyisellä kankaalla ja sisälle tein pehmusteen ettei sakset ja muuta kolise rasiassa. :) Ja kun aina jotain unohtuu niin tällä kertaa sitten kuva siitä sisustasta. :D Siitä voit käydä kurkkaamassa kuvan vaihtoblogissa täällä. En ole ennen tällaista rasiaa päällystänyt niin hitusen meinasi välillä mennä sormi suuhun. Ihan siksikin että aina kun leikin kuumaliipistoolilla niin onnistun polttamaan sormeni. :D


Minä sain vaihdossa ihanan ja upeasti viimeistellyn lammaspussukan Annilta. Anni kertoi että malli on gigir.canalblog.com -blogista ja on kyllä aivan ihana lammaspistely! Yksi lempiväreistäni on vihreä ja tässä onkin juuri sellaiset sävyt joista tykkään. Kiitos Anni ihanasta vaihdosta. :)


Toivotaan että kaunis aurinkoinen sää muuttuisi vielä lämpimäksikin niin saataisiin vihdoin se kauan odotettu kevät. Linnut jo laulelevat siihen malliin, että on se sieltä varmasti tulossa. :)

Iloista kevään odotusta kaikille!

keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Bling bling-vaihdon aika :)

Kävin juuri ilmoittautumassa Bling bling-vaihtoon. :) Vaikka kotini ei olekaan täynnä bling blingiä enkä paljoa käytä korujakaan niin joskus on kiva saada ja tehdä jotain kimaltavaa, tyttömäistä, hauskaa ja ehkä vähän heittäytyä prinsessaksi. ;) Eikun kaikki mukaan! :)

keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Nappivaihto minulta Neilille

Minä pääsin pistelemään Pretty Exchange-blogin nappivaihdossa Neilille. Heti kun kuulin nappivaihdosta tiesin että haluan pistellä juuri tämän mallin. Olen nimittäin miettinyt pisteleväni tämän itselleni siitä asti kun lehti tuli... elikkä ajat sitten, mutta vielä minä pistelen tämän itsellenikin! :D Mukaan laitoin neljän eri tyylin nappeja ja kiinnitin ne pahveille. Rasian kannesta leikkasin ympyrän muotoisen palan että sain "upotettua" pistelyn kanteen.

Malli: Stylish Stash, CrossStitcher-lehti nro 214/kesäkuu 2009
Kangas: 25ct Floba
Pistelty yhdellä säikeellä yhden langan yli

tiistai 1. maaliskuuta 2011

Nappivaihto Marelolta

Pretty Exchanges-blogin nappivaihdossa sain tänään paketin Marelolta. Hän oli pistellyt minulle söpön pienen rasian ja mukana oli monta kivaa nappia. :) Varsinkin tykkään noista kahdesta pöllönapista ja mustista sienistä. Kiitos Marelo! Huomenna kuvia minun pistelemästä nappivaihdosta. Laitan kuvia heti kun olen saanut vahvistuksen että paketti on mennyt perille. :)