My blog in English: Needle and some thread

maanantai 11. huhtikuuta 2011

Ristipistoilua mukavassa seurassa

Vietin viikonlopun aivan mahtavassa seurassa. Olin nimittäin viettämässä Violariumin ristipistoviikonloppua Kauppilan Matkailutilalla Ikaalisissa ja paikalla oli reippaat 20 mahtavaa ristipistoilevaa naista. Osan jo tunsinkin, mutta mukana oli myös uusia tuttavuuksia. Tai melkein kaikkiin olin aiemmin törmännyt täällä blogimaailmassa, joten ei ihan tuntemattomia olleet. :)

Sain ihan kivasti pisteltyäkin vaikka osa ajasta meni niin tehokkaasti nauramiseen ettei meinannut hengittämisestä tulla mitään saati sitten pistelystä. :D Otin mukaan ristipistohassutuksessa aloittamiani projekteja ja sain kaksi pisteltyä valmiiksi, toisen niistä viimeisteltyäkin ja yhden etenemään mukavasti.

Hassutuksen neljäs työni oli Brooke's Booksin ilmaismalli Stitchie Witchie ja sain sen pisteltyä loppuun.


Hassutuksen kolmas työ Pelin Tezer ilmaismallista "Zeugma - A Bookmark for Mom" pistelty kirjanmerkki. Viimeistelin sen nätillä pitsillä. Jätin vielä päät auki niin voin laittaa tähän vielä tupsut.Tralalan "Moutons de saisons"-sarjasta jatkoin kevään pistelyä. Olin pistellyt vasta pienen osan reunuksesta ennen ristipistoviikonloppua, kuva täällä, eli eteni ihan kivasti. :)

Piti aloittaa ihan uusikin työ kun kuulin että ystävälläni Ritvalla oli synttärit lauantaina. Kuulin asiasta siis vasta aamusella ja sitten piti vaudilla keksiä jotain kivaa. Saimme yllärikuoret mennessämme viettämään ristipistoviikonloppua ja kuoressa oli myös Jardin Privétin malli Mini Quakers, josta pistelin osan ja viimeistelin biscornuksi. Lanka on Atalien Cedre. Ja tämän siis annoin sitten iltapäivällä Ritvalle lahjaksi. :) Onnea Ritva! :)Kuten siis mainitsin niin saimme yllärikuoret, jotka odottivat meitä sängyllä. Tässä kuva mitä kaikkea ihanaa saimme.

Ja mikäs sen kivempaa kuin ristipistokauppa, joka löytyy samasta huoneesta ja on auki melkein 24h/vrk. :D Violariumin kauppa siis muutti viikonlopuksi Ikaalisiin ja sieltä tulikin sitten löydettyä useampi kiva juttu. Nimuën mallit ovat aivan ihania ja niitä ostinkin kaksi. Lisäksi täydensin Atalien lankavarastoani vihreillä ja sinisellä langalla. Vielä piti saada kotiin vietäviksi kolme pitsistä vetoketjua, pätkä pisteltävää pellavanauhaa ja kahta erilaista nauhaa. Kiitoksia kaupantädille kun jaksoi vielä puolenyön aikaankin pitää puotia auki. :)Tässä vielä työskentelytunnelmia elikkäs minun "työpiste" ja eväät :D sekä meidän pöydästä yleiskuvaa.
Iloisia pistelyhetkiä kaikille!