My blog in English: Needle and some thread

sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Oulun kädentaitomessujen saalista

Kävin viikonloppuna Oulussa ja siellä Kädentaitomessuilla lauantaina. Messuilla vierähti nelisen tuntia, jonka aikana tapasin monta hyvää ystävääni, löysin ihania juttuja ja sain paljon uusia ideoita. Alla kuva saaliista. :) Ostokset: Sinooperi (Mariposa-korttipohjat), Violarium (Jardin Privén  "ABChat" ja pilkullinen nauha), Toika (Toika Tencel-lanka), Lumikellot (laserleikatut korttitarvikkeet), Lennun Paja (Surina-virkkuukoukku), SK Puiset (puiset ketut) ja Pylsy Design (huopainen mukipidike). Vähän jäi harmittamaan yhdet vyyhdipuut kun käteinen oli siinä vaiheessa loppu ja kortti ei käynyt sille myyjälle. Mutta on kuulema tulossa Kuopioon antiikkimessuille, joten siellä sitten uusi yritys hankkia ne. :)

perjantai 7. lokakuuta 2011

Palmikkosukat

Tällä viikolla flunssaa potiessani neuloin itselleni viininpunaiset matalavartiset palmikkosukat. Malli on Dropsilta ja löytyy täältä. Lankana 7veljestä, puikot 3,5mm.


Kohta uhmaan myrskyä ja lähden ajelemaan kohti Oulua ja huomisia kädentaitojen messuja. :) Saas nähdä mitä jännää sieltä löytyy.