My blog in English: Needle and some thread

lauantai 24. joulukuuta 2011

Joulukalenterin 24. luukku: Hyvää Joulua! :)

Tämän kalenterin viimeinen luukku aukeaa tuoden teille Aliolkan kauniin joulukuusen ja ihania lahjoja. Kiitos ihanista kommenteista, joita olen joulukalenteristani saanut. Ne ovat lämmittäneet mieltä kovasti. Kiva on myös ollut nähdä miten paljon malleista on jo pistelty.


Toivotan kaikille rauhallista joulua rakkaiden ympäröimänä!

perjantai 23. joulukuuta 2011

Joulukalenterin 23. luukku: Lunta!

Pitääkö jännätä jouluaattoon asti että tuleeko valkoinen joulu vai pitääkö loskakelissä joulu viettää? Toivottavasti ei. Sitä lunta houkuttelemaan näytän tänään upean mallin: Snowflake, Penelopi's cross stitch freebies-blogista.


Joko jännittää mitä pukki huomenna tuo lahjaksi? :)

torstai 22. joulukuuta 2011

Joulukalenterin 22. luukku: Noel-kranssi

Jouluaatto on ihan kohta täällä, mutta vielä on pari mallia jäljellä. Tänään luukusta paljastuu jouluinen kranssi (vai onko se sittenkin kuusi?). Isazabellen blogista löytyvään malliin pääset kuvaa klikkaamalla.

 

keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Joulukalenterin 21.luukku: Joulupallo

Hupsis! Tänään kalenterin luukku taisi olla pahasti jumissa kun nyt vasta avautuu... No pitää tunnustaa että en vain ehtinyt aiemmin, mutta toivotaan että tämä malli palkitsee odotuksen. :) Malli on Bien le bonjour aux brodeuses-blogista Boule Noel.


tiistai 20. joulukuuta 2011

Joulukalenterin 20. luukku: Bon Noel 2011

Jouluisia värejä: punaista, vihreää, valkeaa! Ja jouluisia teemoja myös. :) Tästä tulee hieno taulu tai sitten osia voi käyttää pienempiin juttuihin.


Iloista joulunodotusta!
maanantai 19. joulukuuta 2011

Joulukalenterin 19. luukku: Joulun ihmeellisiä asioita

Joulukalenterin 19 .luukku aukeaa ja tämän päivän malli toivottaa Iloa, toivoa, rauhaa, ihmetystä ja uskoa, noin niinkuin vapaasti suomennettuna :)


sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Joulukalenteri 18. luukku: Bonne Annee

Joulukanterini tämän sunnuntain luukku toivottaa jouluisesti Hyvää uutta vuotta. Tämänhän ehtisi vielä pistellä uuteen vuoteen mennessä. :) Malli on Gazetten blogista.


lauantai 17. joulukuuta 2011

Joulukalenterin 17. luukku: Joulukuusi

Taitanee olla jo kolmas kerta kun kalenterin luukusta ponnahtaa Aliolkan malli, mutta nämä nyt vaan ovat niin kauniita. :) Kuvaa klikkaamalla pääset malliin.perjantai 16. joulukuuta 2011

Joulukalenterin 16. luukku: Noel 2011

Alkaapas nyt olla jo luukut vähissä. Tänään avautuu jo kuudestoista ja mallin nimi on teeman sopivasti Noel 2011. Malli on Bien le bonjour aux brodeuses-blogista, samasta kuin ensimmäisen luukun marjapuu. Sukkaa pukkaa ja kuusta ja palloa. :) Klikkaa kuvaa niin pääset pdf-malliin.


Iloista joulunodotusta! :)

torstai 15. joulukuuta 2011

Joulukalenterin 15.luukku: Maustepussukat

Ai kun nää on niiin söpöjä! Siis maustepusseja, lahjapusseja, namipusseja, tee mallista ihan mikä kivalta tuntuu. :) Värit ovat kyllä herkulliset eli minä varmaan piilottaisin näihin jotain joulunamusia. Mallit The World of Cross Stitching lehdestä.

Jos nämä minun blogikirjoitukset on viime aikoina olleen varsinaista söpöstelyä (kuten yllä :)) niin se taitaa johtua siitä että elämääni on astunut uusi ihminen, joka on tuonut mukanaan aika paljon hymyjä, iloa ja hyvää oloa. :) Varovaisen toiveekkaana katselen tilannetta ja yritän olla hymyilemättä ihan koko ajan etteivät töissä hulluksi luule. :D

keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Joulukalenterin 14. luukku: Holly Quilt

Tämän päivän luukusta paljastuu vähän toisenlaista pistelytekniikkaa vaativa kaunis joulukoriste The Victoria Samplerilta. Minusta tässä on todella kauniit jouluiset värit.

tiistai 13. joulukuuta 2011

Joulukalenterin 13. luukku: Cardinal Heart

Kardinaali lennähtää 13. luukusta lämmittämään sydämiä. Kivan yksinkertainen ja tyylikäs malli löytyi Kissy Crossin blogista.


Iloista joulunodotusta!

maanantai 12. joulukuuta 2011

Joulukalenterin 12. luukku: Pieniä sieviä joulupuita

Hieman teknisiä ongelmia, mutta sain kuin sainkin tämän päivän kalenteriluukun kammettua auki. :) Pieniä sieviä joulukuusia pompsahtaa Aliolkan blogista. Näitä on vielä monta monta lisääkin, klikkaa kuvaa niin pääset katselemaan näitä.


Pakko kertoa teille vielä Virpistä, joka on lyönyt minut ihan ällikällä. :) Hän on nimittäin sanojensa mukaan koukuttunut tästä minun kalenterista ja sen huomaa. Hän on nimittäin pistellyt jo monta mallia. Käyppäs vilkaisemassa täällä.
Olen ihan ilosta mykkyrällä kaikesta ihanasta palautteesta jota olen kalenteristani saanut. Kiitos teille kaikille! :)
sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Joulukalenterin 11. luukku: Ribbon Reindeer

Kolmas adventtisunnuntai tuo toisen ihanan poromallin Daffycatilta. Nämä on minusta aivan ihania, toivottavasti tekin tykkäätte. :) Mallin saa laittamalla Daffycatille sähköpostia, ohjeet blogissa (klikkaa kuvaa).


Iloista joulunodotusta!

lauantai 10. joulukuuta 2011

Joulukalenterin 10.luukku: Iloiset joulukortit

Tänään lauantaina, pikkujoulujen jälkeen ;) , luukusta pomppaa The World of Cross Stitching-lehden iloiset joulukortit ilahduttamaan päiväänne.


Iloista joulunodotusta!

perjantai 9. joulukuuta 2011

Joulukalenterin 9. luukku: Piparkakku-ukkojen tanssi

Tämän päiväisten pikkujoulujen kunniaksi tänään luukusta hyppää tanssivat piparkakku-ukot. :) Malli löytyy Ant of Sweden-sivustolta kuvaa klikkaamalla.

Iloista joulunodotusta! 
Ja hauskoja pikkujouluja kaikille! :)

torstai 8. joulukuuta 2011

Joulukalenterin 8. luukku: Kolme jouluista mallia

Tämän päivän malleja voi käyttää vaikkapa joulukortteihin tai -koristeisiin. Kolme pientä mallia, jotka ovat nopeita pistellä, löytyivät The CrossStitcherin sivuilta. Klikkaa kuvaa niin pääset lataamaan mallit.

Iloista joulunodotusta!

keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Joulukalenterin 7. luukku: Kuusi

Seitsemäntenä päivänä aletaan koristelemaan kuusta. Mallin nimi on ель (kuusi) ja se on Aliolka blogista.


Iloista joulunodotusta!

tiistai 6. joulukuuta 2011

Joulukalenterin 6. luukku: Stocking Reindeer

Kuudes luukku ja tänään näytän teille yhden lempimalleistani: Daffycatin Stocking Reindeer. Daffycatin poromalleja on ollut edellisinäkin vuosina kalenterissani ja niin tämä vuonnakin. :) Olen pistellyt kaikki aiemmat a tämänkin varmasti vielä ennen joulua. Klikkaa kuvaa niin pääset Daffycatin blogiin. Mallin saat lähettämällä sähköpostia Sharonille (daffy-cat AT hotmail DOT com).


Rauhallista itsenäisyyspäivää!

maanantai 5. joulukuuta 2011

Joulukalenterin 5. luukku: Kurkistus kuusimetsään

Tänään mennään ihan metsään elikkäs kuusimetsään. Mallista on pari vaihtoehtoa, isompaa ja pienempää pöytäliinaa varten. Mallit ovat Bodil Broderilta. Kuvien alla linkit malleihin.


Christmas osa1 ja osa2

Iloista joulunodotusta!

sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Joulukalenterin 4. luukku: Joulusukkanen

Joulukalenterin neljännestä luukusta paljastuu Winter Wonderland Stockings. Tehopistelijä saattaisi tämän ehtiä vielä jouluksi tekaista. ;) Malli on Better Homes & Gardens-lehden nettisivuilta. Vaatii rekisteröitymisen, mutta jos et halua rekisreröityä sivulle niin laita minulle sähköpostia ( srinity at wippies piste com) tai jätä kommenttiin sähköpostiosoitteesi niin lähetän mallin sinulle.

Iloista joulunodotusta!

Hihii... en unohtanut eilistä arvontaa eli voittaja on Katri!

Onnea voittajalle! :)


lauantai 3. joulukuuta 2011

Piparointia :)

Nyt on tämän joulun piparit leivottu ainakin minun osalta. :) Kaksi piparkakkutaloa valmistunut, Tardis (josta postasin aiemmin) muutti työpaikalle faniensa keskuuteen, joten tein tämän vaaleanpunaisen unelman kotiin. Kaavat printtasin Mansikkamäki blogista täältä. Tuli aika söpöliini. :) Alustassa on reikä, joten saan sinne viriteltyä led-tuikun kunhan muistan minne olen ne tuikut piilottanu. :DMuista osallistua edellisen postauksen arvontaan tämän päivän aikana.

Joulukalenterin 3. luukku: ARVONTA! :)

Kolmas luukku ja arvonnan aika! :) Palkintona on Tournicotonin ihanan ihana malli J'arrive, jonka Violarium lähettää voittajalle. Eli nyt vikkelästi kommentoimaan tähän postaukseen, jotta osallistut arvontaan. Aikaa on 3.12. klo 24.00 saakka eli hopi hopi ystäväni! :)  Voittajan ilmoitan huomisen joulukalenteriluukun avaamisen yhteydessä.
(Tämä arvonta on myös englanninkielisessä blogissani, joten voittaja voi olla täältä tai sieltä. Kertakommentointi riittää jompaan kumpaan blogiin, ei siis tarvitse osallistua molemmissa. :))Onnekasta oloa! :)

perjantai 2. joulukuuta 2011

Joulukalenterin 2. luukku: Joy

Joulukalenterin toisesta luukusta pumpsahtaa esille joulupallo iloisella viestillään: Joy! Malli On Kissy-Cross blogista. Kuvaa klikkaamalla pääset lataaman mallin Kissy Crossin sivulta.


Iloista joulunodotusta!

torstai 1. joulukuuta 2011

Pipari-Tardis

Oletko koskaan katsonut tv-sarjaa Dr Who? Jos olet niin tiedät mikä on Tardis. :) Meillä töissä on monta sarjan fania (minä mukaan luettuna), joten kun mietimme että töihin olisi kiva saada joulufiilistä vaikkapa piparkakkutalon merkeissä niin tietysti tein sitten Tardiksen. :) Työkaverin vaimo tekee vielä marsipaanista Dalekin ja Uudin, joten Tardis saa vielä pari kaveria.