My blog in English: Needle and some thread

keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Pääsiäisen pistelyitä

Pääsiäinen hurahti pistellen ja sainkin kolme aiemmin aloitettua pistelyprojektia pisteltyä.

Tämän sain valmiiksi viime yönä. Malli on CMon Monden "Un tour dans mon Sac". Violetti kangas passaa minusta hyvin tähän. Lankana käytin Atalien Onyxiä (mallissa oli merkitty Gentle Artsin Onyx).Tämän sain valmiiksi 6.4. Pidän Vincent Van Goghin maalauksista todella paljon, joten Cloudsfactoryn Mini Artist Galleries - Vincent Van Gogh-malli oli pakkohankinta kun se vastaan tuli. Niin ihana!


5.4. valmistunut Hop to it!-pupu on The Cross Stitcher-lehden numerosta 290.


Nyt kun keksisi miten nämä viimeistelisi. Van Gogh menee raameihin, mutta muista ei vielä ole mitään ideaa. Hyviä ideoita siis vastaanotetaan innolla. :)

Söpöpupuvaihto Outin kanssa

The World of Cross Stitching lehden mukana tullut Bebunni-kalenteri aiheutti spontaaneja IIK!PUPUJA!IHANI!-reaktion useammassakin henkilössä viime syksynä ristipistotapaamisessa. Pakkohan se kalenteri oli saada ja Outin kanssa sovittiin että valitaan kumpikin kivoin malli kalenterista ja toinen sen sitten pistelee. Syntyi söpöpupuvaihto. :)

Pistelin Outille hänen valitsemansa pyöräilevän postipupun ja viimeistelin sen pienen "kaapin" oveen. Ovessa on lasi niin pistelyn sai siististi kiinnitettyä ja pysyy hyvänä. Kaappia voi käyttää vaikka koruille, kirjeille tai muille aarteille. 


Kaappiin piilotin pupun papanoita ja häntiä sekä pari muuta ylläriä. :)

Lisäksi pakkasin pakettiin mukaan ompelemani pupuaplikaatiokassin. Kassi on kääntökassi eli voi valita joko keväisen tai syksyisen puolen.

Sain Outilta aivan mahtavan ihanan upean essun! Valitsemani pupukuva on essun taskussa. IHANA ESSU! :) Paketista löytyi myös japanilainen pupuliina, lankaa, söpöjä pupuaiheisia hilppeitä (nappeja jne) ja pieni muffinssivuoka.