My blog in English: Needle and some thread

maanantai 26. toukokuuta 2008

Arvonnan aika!

Ihan hirmuisen hienoa miten paljon ihmisiä täällä käy minun maailmaa ihmettelemässä. :) Kohta menee rikki tuhannen kävijän raja ja sen kunniaksi laitetaanpas ARVONTA pystyyn. Arvontaan voit osallistua 4.6. asti. ja jaossa on yksi palkinto.

Jos haluat osallistua arvontaan niin kommentoi tämän kirjoituksen alle. Jos sinulla ei ole Google/Blogger- tai OpenID-tunnuksia tai omaa blogia niin laita samalla myös sähköpostia srinity(a)wippies.com-osoitteeseen (mukaan nimimerkki jolla arvontaan osallistut) niin voiton sattuessa kohdalle saan palkinnon toimitettua oikealle henkilölle. Blogilliset laittakaa blogiosoite mukaan. Laita osallistumiskommenttiisi mukaan myös tahtoisitko palkinnoksi kirjontaan vai neulontaan liittyvän palkinnon.

Onnea matkaan!


5 kommenttia:

Viukkeli kirjoitti...

Hienoja töitä sinulle, varsinkin tuo Heart of the World vaikuttaa todella upealta.

Viukkeli kirjoitti...

Ja tuohon edelliseen, kirjontaan liittyvä palkinto olisi kiva... :)

Maajo kirjoitti...

No tottahan toki arvontaan osallistutaan! :) Kirjontaan liittyvä palkinto olisi kiva, mutta kyllä neulontaankin liittyvä kelpaisi.

Anonyymi kirjoitti...

Moikka moi, kävisköhän onni arvonnassa ja voittaisin jotain pientä kivaa.. :)

Lennu kirjoitti...

Kiva blogi sinulla, löysin sen tuolta suomalaisten ristipistoblogien listasta. Ihania HAED-töitä omistat, olen HAEDin malleja katselllut sillä silmällä jo kauan, joku täytyy joskus vielä pistellä. Siellä on kivoja satuaiheita ja kissoja tietysti :) Ristipistoaiheinen palkinto kiitos jos voitto osuu kohdalle :)