My blog in English: Needle and some thread

tiistai 15. heinäkuuta 2008

WIP White Rose Fae 15.7.2008

Otin tänään kuvan Keijusta. Aloin jo tekemään ruusuja ja lehtiä sillä hiuksissa olevien erillisten pistojen pistely ei ole niin kauhean hauskaa, tuntuu kun ei työ etenisi ollenkaan kun joutuu päättelemään ja aloittamaan toisesta kohdasta ja päättelemään ja vaihtamaan lankaa jne. En ole saanut kovin paljoa aikaiseksi viikossa, koska olin viikonlopun poissa. Käytiin katsomassa muutamaa bändiä Olusilla Iisalmessa, joten ei oikein voinut ottaa ristipistotyötä mukaan. :) Toivottavasti saan vähän enemmän tehtyä tällä viikolla. Mutta tässä siis se kuva. :)


3 kommenttia:

Pike kirjoitti...

Kyllä on upea tuo keijusi! Hienoa! Ja upeita malleja olet kaupastakin löytänyt: itsekin tykkään Barbara Anan ja Helga Mandl:n tuon tapaisista töistä.

Pirjo
http://pirjoka.vuodatus.net

Lennu kirjoitti...

Voi miten paljon olet jo saanut aikaan tätä työtä! Siitä tulee hieno. Minä taas tässä iltana muutamana surffailin HAEDin sivuilla... Vielä en sortunut tilaamaan mitään, kun on noita muitakin isoja töitä :)

Marin blogista huomasin että kyselit OUPSista, tervetuloa vierailulle joskus kun olet täälläpäin liikenteessä! Mukava olisi nähdä livenä :)

MysteryKnitter kirjoitti...

Onhan tuo edennyt.