My blog in English: Needle and some thread

tiistai 12. elokuuta 2008

Postin tuomaa

Tällä viikolla on tullut paljon kivoja juttuja postissa. Eilen saapui Stitchopoly-peli. Se on juuri sellainen kuin kuvittelinkin. Harmi kyllä kaksi pelimerkkiä oli rikki, joten jouduin ottamaan yhteyttä myyjään. Toivottavasti saan uudet tilalle. Pelimerkit on hauskoja: "pahvinen" lankapuola jossa on lankaa, lankavyyhti, kirjontakangas kehyksissä, sakset, lankapallo ja langankatkaisija. Mieheni on kyllä ihana kun lupasi pelata sitä minun kanssa. :)

Tänään saapui vihdoinkin Cross-Stitch & Needlework-lehti, jonka tilasin eBaysta tämän Nora Corbettin mallin, Halloween Fairyn vuoksi. Tarkoitus onkin nyt tilata kiva kangas ja langat siihen. Tästä tulee tämän syksyn projekti.

Ihana-lehtikin tuli tänään. Sitä on aina mukava lukea, saa uusia ideoita pienempiin projekteihin. Ja kaiken päälle saapui Ikean kuvasto, joten minulla onkin sitten paljon luettavaa, katseltavaa, suunniteltavaa ja haaveiltavaa. :) Kävin nuo läpi vain kevyesti selaten sillä minulla ei ole ollut tänään enempään aikaa. Käytiin miehen kanssa ulkona syömässä ja katsomassa uusin Batman-elokuva. Se oli hyvä, mutta toooosi pitkä. Jos olet sen menossa katsomaan niin varaudu siihen että takamus puutuu suurin piirtein puolivälin paikkeilla. :D

3 kommenttia:

Lennu kirjoitti...

Kiva lukea ajatuksiasi Stitchopoly-pelistä, mietinkin että minkähänlainen se on. Tuo Halloween-malli on kyllä nätti!

Heidi kirjoitti...

Tämä on tosi kiva:) oletko saanut sen tehtyä?

Srinity kirjoitti...

On jäänyt muiden projektien varjoon... :) Ehkä ensi syksynä.