My blog in English: Needle and some thread

tiistai 13. tammikuuta 2009

WIP QS Day Dreaming Fairy 12.1.2009

Aloitin uuden HAED mallin pistelyn perjantaina, sen nimi on QS Day Dreaming Fairy ja on osa HAED foorumin 2009 SALia. Alkuperäinen taideteos on Zindy Nielsenin ja näyttää tältä:Käytän tähän 28ct Brittney evenweave kangasta ja pistelen yhdellä säikeellä yhden langan yli. Mallissa käytetään Kreinikin lankaa, mutta käytän sen sijaan Petite Treasure Braidin lankaa 10. Olen pistellyt n. 1600 pistoa 33635 pistosta. En saanut viikonloppuna ihan niin paljoa aikaiseksi kuin olisin halunnut kun perjantaina tosiaan iski aika inha migreenikohtaus ja se vei lauantailtakin mehuja kun jäi jälkisärkyä takaraivoon. Mutta eiköhän tämä tästä etene ja toivotaan että saan valmiiksi vuoden loppuun mennessä.


7 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Aivan ihana,varmaan isotöinen 1 langan yli pistellen=)

Lennu kirjoitti...

Kaunis on ja paljonhan olet jo saanut aikaan! Minäkin tilasin ekan HAEDini just, aloitan sen kunhan saan jonkun noista WIP-töistäni valmiiksi :)

gloriosa kirjoitti...

Minäkin katselin tuolta foorumista neljää SAL mallia,ja tuo Day dreamin Fairy on kyllä niistä ihanin. En taida tänä vuonna kuitenkaan keretä tekemään noin isoa työtä, kun tuota listaa on jo niin paljon tänä vuonna muutenkin. Kiva kuitenkin seurata edistymistäsi tämän kanssa.

PumpulinPehmeäPäivikki kirjoitti...

nyt te puhutte jotain salakieltä; mitä on SAL? ja HAED?
tuo aloitettu malli on valtavan kaunis, joten saisinko linkin jonnekin, jossa voisin ko. mallia ihastella, pliis ; )

Srinity kirjoitti...

Sitä on jo itse noihin lyhenteisiin niin tottunut ettei muista "suomentaa". :)
SAL on Stitch-along eli pistellään vaikkapa vuosi jotakin työtä yhdessä. Voi vaikka kahdestaan kaverin kanssa pistää SALin pystyyn tai osallistua isomman porukan SALiin esim. foorumeilla.
HAED on yhtä kuin Heaven and Earth Designs ja löytyy osoitteesta www.heavenandearthdesigns.com

Srinity kirjoitti...

Tuo malli QS Day Dreaming Fairy on mukana vain SALissa eli sitä ei voi ostaa.

MysteryKnitter kirjoitti...

Tyrmäävän upeaa!