My blog in English: Needle and some thread

sunnuntai 17. tammikuuta 2010

2010 Weekly SAL - kolmas viikko

Olen tämän viikon taistellut koko ajan pinnan alla uhkaavaa migreeniä vastaan ja pari kertaa epäonnistunut taistelussa. Hartiat ovat ihan jumissa, joten se varmaan aiheuttaa ne. Migreenien takia en ole saanut tällä viikolla tehtyä juuri mitään käsitöitä. SAL pistelyyn sain vain muutaman piston tehtyä G-kirjainpalikkaan. En siis saavuttanut itselleni asettamaani tavoitetta, mutta ei tässä onneksi ole mitään hätää aikataulun suhteen. Huomenna minulla on 45min hieronta, jonka toivoin katkaisevan migreeniputken.
5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihan mukavastihan tuo edistyi ottaen huomioon huomattavat esteet. Migreeni ei oo kiva. Mulla ei ole virallista migreenidiagnoosia eikä siten lääkkeitäkään. Mulla on välillä pää kipee pari viikkoa putkeen siten ettei päätä kärsi kääntää eikä mikään perusapteekkikaura tehoa laisinkaan. No, oon kait liian turtunut asian tilaan, kun en jaksa lääkäriin lähteä pelkän pääkivun takia...

Ulla kirjoitti...

Tuosta työstä tulee kyllä tosi kivan näköinen ja värikäs. Toivottavasti hieronta auttaa! Varaisin vielä toisenkin ajan niin tulee vielä parempi, itselläni yksi hieronta auttaa vain hetkeksi, toinen jo pidempään kun saadaan jumit kunnolla auki.

RANTAPUIKKO kirjoitti...

Ihana kiraffi.. Migreeni ei ole mikään kiva juttu.. Toivottavasti hieronta auttaa....

Eila kirjoitti...

Aivan loistava!

MysteryKnitter kirjoitti...

Nice stitching you have there.