My blog in English: Needle and some thread

lauantai 8. toukokuuta 2010

Biscornuvaihdon tuotoksia

Osallistuin Ristipistoilijat-blogin Keväisenkesäiseen biscornuvaihtoon. Kädet meinasivat tuoda vähän ylimääräistä jännitystä biscornun valmistumiseen, mutta pikku hiljaa sain sen kuitenkin valmiiksi. Joskin vähän myöhässä. Pistelin Pikelle biscornun, jonka toiselle puolelle valitsin keväisen herkät värit ja toiselle puolelle kesän vahvan vihreää ja ruskeaa. Malli on Kissy Crossin ilmaismalli, löytyy täältä. Kesäpuolen langat ovat paikallisesta kangaskaupasta ostamaani lankaa, jonka vyötteessä merkkinä lukee vain "R", kevätpuolen vihreä on DMC:n color variations lankaa nro 4060 ja kukkaset Atalien lankaa "Aster" Sattui vielä niin kivasti, että löysin varastoistani juuri keväisen puolen väreihin sopivan kukkanapin ja kesäpuolelle vihreän helmen.Minä sain vaihtoemoltamme Minnalta ihanan kesäisen biscornun. Ja hassu sattuma, että sekin on pistelty Kissy Crossin mallista. :) Eikö olekin upea! Kangas kimaltelee kivasti (harmi ettei näy kuvissa). Tässä mallissa aita jatkuu hauskasti puolelta toiselle. Kiitos Minna!


Kipeät kädet ovat nauttineet sairauslomasta ja toipuneet hyvin. Lääkäri päätti ettei lähdetä kokeilemaan ja rikkomaan minun käsiä vaan kirjoitti lääkärintodistuksen etten käy kyseiseen raskaaseen työhön, koska käteni eivät sitä kestä. Ensi viikosta lähtien olen siis taas virallisesti työtön ja jatkan sopivan työpaikan etsintää. No ainakin saan hieman huilata ja on aikaa laittaa pihaa kuntoon kunhan kelit lämpiävät kunnolla. Uskon että minulle sopiva työ tulee vastaan kun vain sen aika tulee.

6 kommenttia:

Marja kirjoitti...

Ihanan biscornun teit ja myös sait. Elämä on sattumia täynnä =)

Nyt olet yhtä kokemusta rikkaampi töiden osalta. Kyllä se siitä loksahtaa kohdilleen ennemmin tai myöhemmin.

Heidi kirjoitti...

Ihanat biscornut molemmat niin saamasi kuin tekemäsikin:)
Voi harmi tuota työtä ettei kätesi sitä kestäneet:( No varmasti jotakin löydät:)

Mari kirjoitti...

Voi että kun nääkin biscornut on tosi kauniita! Tein tässä oikein biscornu kierroksen äsken, tois kiva vaihto teillä ollut.

Toivottavasti työasiasi ratkeaa pian parhain päin.

Ninnu kirjoitti...

Molemmat biscornut ovat viehättäviä. Varmaan tuolla on jokin tarkoitus ja löydät tosiaan vielä hyvän ja sopivan työn.

Anneli kirjoitti...

Löysin näin ihanan ristipistoblogin, ja paljon muutakin kivaa sinulla täällä on :)

MysteryKnitter kirjoitti...

Kivat biscornut.