My blog in English: Needle and some thread

lauantai 7. elokuuta 2010

Synttärivaihto Kirsille ja Ihana kesä-vaihto Leenalle

Nämä paketit ovat saavuttaneet vastaanottajansa aiemmin tällä viikolla, joten nyt kuvia ja selostuksia. :)

Elikkäs ensin Ihana kesä-vaihto, jossa parinani oli Leena. Leenalle pistelin toisen mallin Tralalaan Floralie No1-mallista. Pistelty Atalien langoilla, yhdellä yli yhden, Floballe. Tykkään tästä mallista hirmuisesti ja mallin toisen osan pistelen varmaan ihan itselleni tällä kertaa. :) Viimeistelin pistelyn pinkeepiksi. Taustakangas on Moda Fabricsin Blush-sarjan Layer Cakesta.Sitten Ristipistoilijat-blogin synttärivaihto, jossa lähetin lahjan Kirsille. Pistelin hänelle Tralalaan mallin L'Heure du Thé - Tea Time ja viimeistelin senkin pinkeepiksi. Pistelty myös Floballe, yhdellä langalla yhden yli käyttäen Atalien lankoja. Ja taustakangaskin löytyi samasta paketista kuin edellinenkin.
 Ja kerrankin muistin ottaa kuvan koko pakestistakin. :) Eli mukana lähti Tralalaan malli ABC poule ja siihen Atalien langat ja vielä söpö kukkaro, jonka löysin pienestä sisustusliikkeestä.4 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Kiitos vielä kerran ihanasta paketista. Tytär nappasi kukkaron käyttöön. ELi tulee varmasti kovaan käyttöön. Tuo malli polttelee kovasti. Kunhan tämä helle helpottas, jotta voisi pistellä ilman että paita on märkä.

Heidi kirjoitti...

Olet noissa työn tehnyt...ihania:)

Teija kirjoitti...

Ihania pistelyitä olet tehnyt. Tykkään kovasti Tralalan malleista.

Lennu kirjoitti...

Tosi kauniita pistelyitä nämä! Aurinkoista sunnuntaita :)