My blog in English: Needle and some thread

torstai 9. syyskuuta 2010

Ristipistoilijat-blogin synttärivaihdon satoa

Sain eilen paketin Heidiltä ja tänään Kirsiltä sopivasti synttäripäivänäni. Kun avasin paketit niin oli ihan mahtava fiilis. Miten hienoja ristipistotöitä! Ja ihan minun makuunkin vielä. :)

Heidiltä sain ihanan pistellyn lammaskortin, jonka voi ripustaa tauluksi. Varmaan ei Heidi tiennyt että säkkipillikin kuuluu lempijuttuihini. :) Mukana oli kaksi erilaista pistelykangasta, joista toisessa on kimalletta mukana (ihana!), kaksi tokkaa lankaa, helmiä ja puusydän. Kiitos Heidi ihanasta lahjasta! :)


Kirsin paketti oli kääritty vasemmalla näkyvään kankaaseen ja ympärillä oli nättiä hörselöistä nauhaa, jolle keksin varmasti jatkokäyttöä. Kirsi oli pistellyt minulle aivan mahdottoman söpön lammaslaukun! Ja mukana oli vielä Atalien lankatokka ja Tralalaan ihanat lammasmallit. Kiitos mahtavasta lahjasta Kirsi!


Onpas kerrassaan IHANA syntymäpäivä! :)

6 kommenttia:

Ninnu kirjoitti...

Ihania lahjoja olet saanut.

Onnellista synttäripäivää!

Kirsi kirjoitti...

Tuntuu kivalta kuulla kun paketti on onnistunut.

Marja kirjoitti...

Ihania lahjoja sait :)

MariJ kirjoitti...

Saitpas ihania lahjoja - onnea! :)

Teija kirjoitti...

Vau millaisia lahjoja sait, lampaat on tosi söpöjä. Myöhästyneet onnittelut syntymäpäiväsi johdosta.

Heidi kirjoitti...

Millonkohan mä olen täällä viimeksi käynyt:( Oli sun synttäreistä puhe mut arvaa muistinko päivää ja tämä aika vaan menee. Voihan näin jälkikäteenkin onnitella:) tuota mennyttä synttäriä ja vaikka tätä päivää:) Onnea:)
Ihania ostoksia olet tehnyt Oulussa!!! Viime yönä mietin töissä lista kädessä minä päivänä lähden Tampereen messuille...joko sä tiedät päivän? Mulla yö vuoroja pe ja la sotkee aika ilkeesti...ellei sit lähde pe.. no en vielä osaa sanoa.