My blog in English: Needle and some thread

perjantai 12. marraskuuta 2010

Pistelyä ja hassuttelua

Hieman pistelyä tapahtunut täälläkin suunnalla, joskin ei vielä ihan niissä mitoissa joissa toivoisin.


Sain Ritvalta kuvan magneetista, jonka hänelle pistelin ja unohdin kuvata. Eli tässä siis The Drawn Threadin mallista Pumpkin keeper pistelty jääkaappimagneetti.


Aloitin Oulun messujen jälkeen pistelemään messuilta ostamaani C Mon Monden mallia "Un tour dans mon Sac". Malli on halloween-henkinen, mutta minusta passaa seinälle vaikka vuoden ympäri. Valmishan tämä ei toki vielä ole, mutta tässä tilannekatsausta. Kangas näyttää kuvassa kovin pinkiltä, koska iltahämärä ehti jo iskeä. Oikea väri on violetimpi.Otan osaa Minnan järjestämään RistipistoHassutus2011-tempaukseen. Tällä yritän vähän herätellä nukkuvaa pistelyintoani. :) Olen jopa alustavasti valinnut mallit, jotka aloitan tammikuussa. Enimmäkseen valikoimasta löytyy Bent Creekin ja Lizzie Katen malleja, mutta myös Little House Needleworks ja The Trilogy ovat edustettuina. Yritän lähteä tähän mukaan suurimmaksi osaksi pienillä malleilla niin tiedän että on mahdollisuus saada ne valmiiksikin. Pari syksyistä isompaa mallia pääsi mukaan, koska ne olen halunnut pistellä jo pidemmän aikaa ja langatkin löytyy jo valmiiksi.

Tässä siis minun valikoimani hassutukseen:

Lizzie Katen FlipIt-sarjasta minulla on vain tammi-huhtikuun mallit. Jos jollakin löytyy sarjan muita kuukausia niin olen erittäin halukas ne ostamaan. Eli laita sähköpostia srinity (at) wippies piste com jos sinulla olisi malleja myytävänä.

Meinasin eilen harjata takapihan terassin. Kuitenkin mietin että lumi on aika kaunista, joten en sitten harjannutkaan. Ja hyvä niin sillä nämä vierailijan jäljet olisi jääneet huomaamatta muuten. :) Kyseinen (siis varmasti sama ;) ) jänis on pari kertaa ollut odottamassa minua autokatoksessa autoni paikalla kun olen kotiin tullut. Nurkka on mukavan suojainen, joten siinä on varmaan lämmin napottaa. Jänis on aika pieni ja nuori, joten lienee viime keväänä syntynyt. Itse jäniksestä en ole kuvaa saanut kun on päättänyt poistua paikalta ennen kuin olen edes ehtinyt kameraa harkita hakevani. Kyseessä varmaan kyläkani, koska tämä ei ole mikään city. :)

7 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Tuo kurpitsamalli on kiva. Pistelin sen myös Ullan PP-työhän. Kivoja malleja sinulla on muutenkin odottamassa tammikuuta. Meilläkin asuu pihassa pari jänistä ison kuusen alla.

Anonyymi kirjoitti...

Ihania pikkupistelyitä olet valkannut. Minäkin lähden mukaan tuollaisilla pienillä, että tiedän myös ehtiväni ne pistellä :)

Sari kirjoitti...

Onpa kiva tuo magneetti!

Eila kirjoitti...

Onpas tosiaan kivoja malleja sulla valmiina hassutukseen. Minulta vielä puuttuu montakin, mutta onhan tässä vielä aikaa hankkia niitä. Kuukausipsitelyt ovat minustakin kivoja, pikkuhiljaa pitäisi niitä tehdä, kun ensin osaisi päättää minkä sarjan valitsisi.
Nätti kurpitsamagneetti.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onpa kivoja pistelytöitä luvassa. Tuo kurpitsamallikin on mukava.

Heidi kirjoitti...

Kävin kanssa ilmottautumassa...olen tuota jo pitkään miettinyt ja tulisipa noita töitä vähän vähennettyä:)
Se mökki mistä kyselit on partyliten..en osaa sanoa saako enään? Ehkä jossain kampanjassa? Kiitos huivi kommentista:) kerrankin onnistuu:)

Ulla kirjoitti...

Tuo C Mon Monden malli on ihana! Ja samoin kurpitsa. Mukava nähdä että tälläkin vielä pistellään.