My blog in English: Needle and some thread

perjantai 3. joulukuuta 2010

Joulukalenterin 3. luukku: Herra ja Rouva Joulu

Kolmas luukku avautuu ja siellä kurkistelee itse Herra Joulu eli joulupukki, muorinsa kanssa tietysti. Brooke's Booksin ilmaismallissa jouluinen parimme poseeraa kuin muotokuvissa konsanaan. Klikkaamalla kuvaa pääset lataamaan pdf-mallin.

Tänä aamuna suoritimme töissä arvonnan, johon eilen osallistuitte kivoilla kommenteillanne. "Onnettarena" toimi työkaverini Lasse ja nörttimäiseen tapaamme arvonta suoritettiin älypuhelimen laatikosta. :)

Voittaja on Katri. Onnea Katrille ja kiitos osallistuneille! Kommentteja tuli valtavasti! :) Katri voikin nyt käydä halutessaan vilkaisemassa ehdotuksianne viimeistelyä miettiessään. Toivottavasti näemme mitä Katri on keksii mallista tehdä. :)

Iloista joulunodotusta!

2 kommenttia:

kati kirjoitti...

Kiva, kun kävit vierailemassa blogissani. Mietin nimittäin juuri pari päivää sitten, missä mahtoi olla se kivä ilmaismallikalenteri viime vuonna. Nyt se sitten selvisi!

Kirsi kirjoitti...

Kiva joulukalenteri sinulla taas! Kiitos siitä. Tuo joulumuori ja pukki olisi aivan ehdottoman ihana - vieläköhän ehtisi pistellä täksi jouluksi (on vielä lahjoja kesken...)