My blog in English: Needle and some thread

torstai 29. maaliskuuta 2012

Blogissa on ollut hiljaista kuin aavekaupungissa. :) Mutta ihan olen kunnossa ja elävien kirjoissa edelleen. Mitä nyt olkapää on jälleen sanonut että ei passaa tehdä paljoa kun heti alkaa kipeytymään. Siitä tänään uä- ja röntgenkuvat ja toivomaan ettei tarvii leikata.

Käsitöitä olen tehnyt sen verran kuin tuo käsi antaa periksi, mutta nekin ovat vaihtoja olleet ja vielä hyshys, joten ei niistä kuvia. Virkatakin olen kokeillut, mutta huivi on tullut kaksi kertaa purettua kun ei osaa lukea ohjetta... vieläpä hyvin yksinkertaista semmoista. :D Mutta jospa se kolmas kerta sitten onnistuisi. :)

Tässä pari kuvaa Pretty exchange-blogin vaihdosta. Mysteeripariltani olen saanut jo kaksi pakettia: talvisen ja keväisen.

Kiitos vaihtoparille ihanista paketeista. Näitä tulossa vielä siis kesä- ja syksyteemaiset ja sitten voin laittaa kuvia minkälaisia vaihtopaketteja lähetin parilleni.

Iloista ja aurinkoista kevättä kaikille!

7 kommenttia:

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Äääh, kivut ovat kurjia; toipumisia!

kissankello kirjoitti...

toivotaan että käsi paranee ainakin pistelyyn, mitäs noista töistä?!OO
hienot vaihdot olet saanut:)

Kirsi kirjoitti...

No moikka! Olen minä täällä kuule monta kertaa käynyt katsomassa vain todetakseni, että jossain sitä luurataan, kun ei blogiin ole mitään ilmestynyt :)
Mutta ikävä kuulla kädestäsi. Otan todellakin osaa, terveisin nimimerkki sairaslomalainen selkänsä takia. Toivotaan ettet joutuisi leikkaukseen!
Kivat vaihdot olet saanut.

Sari kirjoitti...

No onpa veikeää (ja toki ikävää) - minulla tuo olkapää oireilee aika samaan tapaan.

Sari kirjoitti...

Piti vielä täydentää tuota kommenttiani - kolmaskin pistelevä Sari valitteli tässä taannoin olkapäätään. Siitä siis tuo "veikeä" kommentti.

Virpi kirjoitti...

Onkohan tuo kipeä olkapää joku Sarisyndrooma... Pidän täällä nyt teille kaikille olkapäävaivaisille peukkuja, että vaiva olisi ohimenevä. Kivoja vaihtoja olet saanut =D

MysteryKnitter kirjoitti...

I wish you the best with your shoulder.