My blog in English: Needle and some thread

keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Vaihtuvat vuodenajat-vaihtopaketit Maijalle

Pretty exchange-blogin Vaihtuvat Vuodenajat vaihdossa pistelin Maijalle.

Viimeinen osio oli Syksy, joten pistelin kurpitsoita ja viimeistelin pellavakankaan kanssa muistikirjaksi.
Kurpitsamalli, Pumpkin Patch Bookmark, on The Cross Stitcher-lehden numerosta October 2008.


Kesävaihdon kanssa minulle tuli tosi kiire saada se postiin ajoissa ja en ehtinyt ottaa kuvia. Sitten se katosi postissa. :( Paketti ei ole vielä tähän päivään mennessäkään mennyt perille Maijalle. Minulla ei ollut aikaa pistellä uutta, mutta onneksi vaihtoenkelit astuivat kehiin ja Maija sai kesäpaketin. Pistelin kesävaihtoon Gorjussin osan mallista "On top of the world" ja ompelin sen projektikassiksi. Harmi ettei se mennyt perille. :(

Keväällä pistelin Atalien biscornumallin. Unohdin ottaa kuvia paketista, joten nämä kuvat ovat Maijan blogista.

 (Kuvat: Maija)

Talvipistelyksi valitsin Gorjussin mallin, josta jätin jääkarhun pois. Viimeistelin kassiksi leveän nauhan avulla (pistelyn takana on tasku).

6 kommenttia:

Virpi kirjoitti...

Ihania paketteja kaikki. Toivottavasti kadonnut paketti vielä jostain putkahtaa esiin. Minullekin tuli eilen soitto toiselta puolelta pitäjää, että heillä on minulle osoitettu kirje!

Aarnilintu kirjoitti...

Ooh, onpa kutkuttava tuo kurpitsa-aihe! Lieneekö osasyynä työpöydän kulmalla kököttävä ihan oikea kurpitsa. Odottaa siinä kotiinviemistä, jotain keinoa millä kilojen painoinen kurpitsa raahataan mahdollisimman vähällä vaivalla julkisissa kulkuvälineissä..

Sari kirjoitti...

Kauniita pistelyitä ja paketit kivoja muutenkin. Toivottavasti kadonnut paketti vielä löytyy. Ikävää tuollainen.

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat pistelyt olet tehnyt vaihtoon Maijalle! Voi miten kurjaa kun paketti hävisi, aina välillä noita sattuu. Aurinkoisia syyspäiviä!

Lennu

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Nämä olivat tosi ihania, nämä sinun lähetykset. Talvikassi on niin kaunis, ja nuo kurpitsa- ja muut syksyjutut - wow, mitkä sävyt!

MysteryKnitter kirjoitti...

Kurja juttu että paketti katosi.