My blog in English: Needle and some thread

keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Uusi juttuja keittiöön ja uuden blogin "tadaa!"


Melkein puoli vuotta on vierähtäny edellisesta bloggauksesta. Jotain pientä olen tehnyt, mutta ei vaan jostain syystä ole ollut intoa bloggailla. Jospa tämä kevät toisi uutta intoa sekä käsitöihin että bloggaamiseen.

Tässä muutama kuva keittiöön tekemistäni koristeista. Pohjana oli Ikean Heat-pannunaluset, maalina akryylimaalit ja kuvat olen tehnyt kuvankäsittelyohjelmalla. Halusin näistä vähän humoristiset, ei-niin-siloitellut mutta kuitenkin tyylikkäät. :)


Ostin myös uusia maustepurkkeja (Clas Ohlsonilta) ja virittelin niihin uudet etiketit. Etikettipohjat on ilmaisia printtipohjia täältä. Ystäväni kommentoi että minulla on kuulema aika paljon mausteita... :)


Mausteiden määrästä päästäänkin sitten seuraavaan uuteen juttuun, nimittäin uuteen blogiini. Blogi on ruokablogi nimeltä My Red Hot Kitchen. Tällä hetkellä tekstit ovat vielä vain englanniksi, mutta kunhan tässä ehdin vähän fiksailla sitä niin teen suomenkielisen välilehden blogiin. Blogin ulkonäkökin on vielä vaiheessa, joten älkää tiiratko liian tarkasti. :)3 kommenttia:

Ressu kirjoitti...

no ihan juu "muutama" maustepurkki..joku on kade :D

Virpi kirjoitti...

Ihanat nuo kyltit ja maustepurkeista tosiaan voisi olla jo vähän kateellinen =D

Ninnu kirjoitti...

Kivan näköistä keittiösisustusta! Onnea uudelle ruokablogille!