My blog in English: Needle and some thread

sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Pipopäivät ja vaaanha huivi

Tarvitsin itselleni pipoja niin niitähän piti sitten neuloa.
Ensimmäinen valmistui 18.1.2015, aloitin kyllä jo joskus viime marraskuussa, mutta jäi jostain syystä neulomati.
Suunnitelma oli tehdä löysä myssy, joka ei litistä hiuksia. Malli on omasta päästä, mallineule on kaksikerroksista helmineuletta.Syntyi siis "Helmi".


"Helmi"
Lanka: Garnstudio DROPS Karisma, väri 52, 100g (kaksinkertaisena)
Puikot: 6mm

Minulta puuttui perus musta pipo, ainoat mustat piponi olivat jotain mainospipoja. Satuin törmäämään "Snowtracks Cap"-malliin ja halusin neuloa siitä oman version. Tein pienimmän koon ja jätin osan mallikerrasta neulomatta, sillä minulla on pieni pää ja halusin tästä sellaisen että on tiiviisti päässä eikä jää tyhjää päälaelle. Klikkaa nimeä niin löydät mallin (englanniksi). Tämä valmistui 20.1.2015.


Lanka: Schachenmayer Extra Merino, väri musta, 100g (kaksinkertaisena)
Puikot: 3,5mm ja 4,5mm 

Sain toukokuussa 2012 valmiiksi tämän virkatun huivin. On vain ollut minulla töissä aseena ilmastointia vastaan, joten en ole muistanut kuvaa ottaa. Ihanan lämmin. :) Malli Garnstudion nettisuvuilta.


Lanka: Garnstudio DROPS Delight, väri 05, 200g
Virkkuukoukku: 3,5mm

Viimeisenä vielä kuvatus uudesta aloituksesta. Teen neuletakkia rakkaalle veljentytölleni Sunnyside-ohjeella (malli täällä). Eilen illalla sain tän verran aikaiseksi. Meni monta tuntia ennen kuin löysin mallin, johon olin tyytyväinen. :) Minä kyllä tartten uusia silmukkamerkkejä, nuo siniset ei ihan toimi niinkuin haluaisin...Pitäkää ittenne lämpiminä pakkasessa. :)

 

Ei kommentteja: