My blog in English: Needle and some thread

sunnuntai 16. marraskuuta 2008

Kaikenlaista kivaa

Takana on mahtava viikko. Postinkantaja toi pari kivaa pakettia ja keskiviikkona sain kuulla että joku oli sairastunut flunssaan (harmi hänelle) ja että pääsen peruutuspaikalta mukaan kansalaisopiston bussimatkalle Suomen Kädentaidot-messuille Tampereelle. Ystävänikin sai paikan joten aikaisin perjantai aamuna hyppäsimme bussiin ja 4,5 tuntia myöhemmin saavuimme Tampereelle. Paikan päällä vippailtiin ympäriinsä yli viisi tuntia katsellen hienoja itse tehtyjä juttuja ja ostimme tietysti kaikenlaista. :) Ja hauskaa oli!

Ensin kuitenkin näytän mitä saapui postissa Japanista. Ystäväni Michiko tietää että tykkään Kokeshi nukeista ja lähetti minulle niitä viisi kappaletta! Michiko on tosi mahtava tyyppi! Mukana oli myös japanilaisia Misuya neuloja, jotka ovat ehdottomasti parhaita neuloja jotka minulla on ollut. Neula menee kankaan läpi todella sulavasti ja neulansilmä on niin hyvin tehty ettei se revi lankaa rikki. Nuket ovat tosi kauniita ja pääsivät kunniapaikalle olohuoneeseemme että kaikki näkevät ne.Postissa saapui myös Warm Winter Welcome ristipistomalli, jonka voitin Julien blogista. Ihastelin mallia jo kun hän sitä pisteli ja kun hän sitten päätti arpoa mallin niin tietysti osallistuin. Kiva että onni osui kohdelle.

Tässä sitten messujen satoa:

Ostin kaksi kerää Twilleys of Stamfordin Freedom Spirit-lankaa (100% villaa) Käsityötalo Priimasta ja kolme kerää Dropsin Alpacaa Tinttamarellistä. Alpacasta neulon itselleni ihanan pehmeät lapaset, Freedom Spiritit menevät salaiseen projektiin. Löysin Secret Woolista Manos del Uruguayin Silk Blend-lankaa (väri 6610). Ihastuin tähän lankaan pari kuukautta sitten ja nyt vihdoin sain sitä! Lanka on tosi pehmeän tuntuista ja en malta olla ihastelematta sitä koko ajan. :) Teen siitä ehkä huivin tai pipon itselleni.Mukaan lähti myös askartelutarvikkeita joulukortteja varten. Heinikasta ostin papereita ja Sinellistä leimasimia ja mustetta.


Ja tietysti ostin myös ristipistotarvikkeita. Margaret Sherryn Father Christmas on Käsityökorilta ja aivan ihana Tournicotonin Père Noël Charmant on Violariumilta. Tuon jälkimmäisen sain itseasiassa ennakkojoululahjana mukana olleelta ystävältäni. Kiitos Päivi! :) Ostin myös vaaleanpunaisen DMC:n pupun. Olen etsinyt tämän väristä jo jonkin aikaa. Tätä mallia ei ilmeisesti enää valmisteta ja vastaan on tullut muita värejä, mutta pinkit ovat olleet piilossa, nyt onneksi löytyi. Harmi etten muista minkä nimiseltä yritykseltä tämä löytyi.


Viimeisenä sitten nämä söpöt peikkotytöt Kerttu Kankaanpäältä. Oli ihan pakko ostaa nämä koska näyttävät ihan minulta kun herään aamulla ja on se paljon puhuttu bad hair day. :D


Messuilla oli siis todella mukavaa ja tapasin myös pari blogituttua, Mustikkan ja Lennun. Oli hirmu kiva nähdä ihmiset blogien takana. Toivottavasti tapaamme uudestaankin. :) Ja ensi vuonna lähden taas ehdottomasti messuille.

3 kommenttia:

Aurora kirjoitti...

Oh, onpas hyvän näköisiä messusaaliita! Ja japanilaiset nuketkin ovat vallan viehkot. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Upeita nukkeja. Eikä hullumpi messusaalis :)

Lennu kirjoitti...

Oli tosi mukava nähdä messuilla! Enhän ole yhtään myöhässä kommentoimassa :) Ja voi noita lankoja, tuo Silk Blendin väri on niiiiin ihana, tuota olisin ostanut kyllä jos et olisi vienyt kaikkea :D