My blog in English: Needle and some thread

maanantai 24. marraskuuta 2008

Kippeetä meininkiä...

...niin siis ei mitenkään outoa kippeetä vaan ihan oikeesti kippeetä. On ollut niin väsynyt olo jo monta päivää kuumeilun takia etten ole saanut oikein mitään tehtyä. Olen vain lueskellut blogeja, torkkunut peiton alla ja katsonut telkkaria. Tänään sitten sain lääkäriltä tuomion: poskiontelotulehdus. Toivottavasti antibioottikuuri alkaa auttamaan pian. Sain tänään sentään vähän pisteltyä erästä salaista projektia torkkujen välissä. :)

Mustikka arpoi blogissaan ylimääräistä varastoaan ja minä olin onnekas ja voitin DMC:n mallivihkon Fairy Tales. Vihkossa on hurmaavia pieniä ja isoja keijuja. Törmättiin messuilla eräällä kojulla ja ihastelin Mustikan kädessä ollutta kangasta, mutta en raskinut ostaa sitä (koska olin jo törsännyt niin paljon siihen mennessä... :D) ja lisäyllärinä Mustikka oli laittanut palan sitä kangasta mukaan. Kangas on tosi ihanaa, kiitos Mustikka! Saan siitä kivan taustan johonkin jouluiseen pistelyyn. Toivottavasti oppisin vähän noita viimeistelyn saloja ensin etten pilaa kangasta. :)

Jos kohta jaksaisin vaikka ottaa virkkuukoukun käteen niin pörröinen karitsa saisi vähän lisäosia. Tietäisikö muuten joku mistä saisi sellaisia pehmolelun silmiä? Ei ole tullut missään vastaan ja karitsa näyttäisi varmaan paremmalta jos olisi silmätkin päässä. :)

Ei kommentteja: