My blog in English: Needle and some thread

maanantai 15. helmikuuta 2010

2010 Weekly SAL - seitsemäs viikko

Viidakkopostausta taas. Toivottavasti ette jo kyllästy näihin. :) Kiitos kaikille ihanista kommenteista, joita olette minulle kirjoittaneet. Minäkin tykkään tämän projektin mahtavista väreistä ja tätä on aivan mahdottoman hauska pistellä.

Viime viikolla pistelin muurahaiskarhun ja A-kirjaimen jälkipistot ja aloitin mallin yläosaan tulevaa "otsikkoa". Vielä pitää muutama jälkipisto otsikon osaseen pistellä ja sitten pääsen pistelemään seuraavaa eläintä. Vaikka en kauheasti tykkää jälkipistojen teosta niin yritän saada ne tehtyä sitä mukaa kun saan osasen pisteltyä. Muuten on vielä inhempaa pistellä paljon jälkipistoja kerralla. Mietin että maaliskuun lopussa pitäisi olla neljännes koko kuvasta valmiina jotta pysyisin aikataulussa ja tällä hetkellä näyttää että saavutan sen helposti. Eli on jopa olemassa mahdollisuus että tämä todellakin valmistuu vuoden 2010 loppuun mennessä. :)
6 kommenttia:

Marjo kirjoitti...

Hyvin edistyy! Noilla eläimillä on niin veikeet ilmeet, että varsin on hauska pistellä työtä.

Irmeli kirjoitti...

Ihanan värikylläinen tulee kyllä tästä työstä ja hyvin edistyy. Jälkipistoista olen ihan samaa mieltä, niitä ei ole kovin hauska tehdä ja jos niitä työhön tarvitaan on tosiaan parempi kun ne tekee sitä mukaan kun on mahdollista. Kerralla tekeminen koko työhön olisi kyllä tuskaa.

Katri kirjoitti...

Hyvin edistyy! Näin värikästä työtä on varmasti tosi mukava pistellä, ja tässä on myös monta pientä "happy dancea", kun voi aina viimeistellä yhden osion kerrallaan valmiiksi (ja samalla saa jälkipistotkin kätevästi tehtyä pienemmissä osissa).

Lennu kirjoitti...

Ei näihin päivityksiin kyllästy, tätä on tosi ihana seurata! Tuo on niin pirteän värinen ja kaunis. Edelleen tsemppiä pistelyyn!

Anonyymi kirjoitti...

Höpö pöpö. Minä ainakin odotan päivityskuvia, sillä tämä työ saa minut aina iloiseksi :)

MysteryKnitter kirjoitti...

You are making good progress.