My blog in English: Needle and some thread

lauantai 27. helmikuuta 2010

Ommeltua ja vähän pisteltyä

Elämä on täynnä yllätyksiä ja lähiaikoina olemme sen huomanneet. Saimme reilu viikko sitten kuulla että meille täysin sopiva asunto oli tulossa myyntiin. Sen johdosta tämä koko viikko on ollut täynnä asuntoesittelyjä (sekä meidän että sen uuden), pankkikäyntejä, siivoamista (kauhea homma saada asunto myyntikuntoon! :D) ja muuta hulinaa. Jos yritys vaihtaa asuntoa ei jo itsestään olisi tarpeeksi iso homma niin samalle viikolle minulle tuli työpaikkahaastattelu, luonnetesti ja eilen sain sitten tietää että sain sen työn! :) Ensi viikolla jatkuu vielä se pankkirumba, maanantaina allekirjoitan työsopimuksen ja mahdollisesti aloitan työtkin ensi viikolla. Uusi työpaikka ei ole unelmahomma, mutta tällä hetkellä pääasia on että töitä on. Ei se mikään kauhuhommakaan ole, joten uskon että viihdyn siellä ihan hyvin. :) Voinhan minä sitten hakea sopivampia juttuja siinä työn ohessa.

Olemme siis siivonneet asuntoamme ja vieneet vähän "ylimääräisiä" tavaroita muualle talteen. Muutama kangaskassi kummitteli mieltäni, joten päätin tyhjentää ne eli alkaa ompelemaan. Osa kankaista ovat olleet minulla jo melko pitkään odottamassa että saisin ompelukohtauksen. :) Makuuhuoneeseen ompelin parin uusia koristetyynyjä. Valkoinen kangas on kirjailtu valkoisella langalla ja se tekee pinnasta tosi kauniin. Samalla laitoin uudet verhot ikkunaan ja saman sarjan tyynynpäälliset entisiin koristetyynyihin. Ompelin olohuoneen sohvalle uudet sohvatyynyt entisten ruttaantuneitten ja myttyisten tilalle.

 

Lisäksi ompelin saunaan pefletit. Niitä on jo käytetty, joten ovat vähän ryppyiset tässä kuvassa. :)


Lopuksi laitan vielä kuvan viidakostani. Se ei ole kovinkaan paljoa edennyt kaikkien kiireiden keskellä, mutta muutaman piston olen siihen saanut. Pieni ujo virtahepo alkaa saada muotoaan.

Näiden lisäksi on valmistumassa yksi hyshys-juttu. Vielä haluan sanoa, että jos odotat minulta pakettia niin toivon että jaksat odottaa vielä vähän aikaa. Elämä vie nyt aikaa käsitöiltä, mutta lupaan että kaikki lupaamani asiat hoidan vaikkakin vähän myöhässä.

10 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Onnea uusiin asioihin! Kauniita ompeluksia.

jaana kirjoitti...

No jo on hässäkkää!

Anonyymi kirjoitti...

Vau. Onnea työpaikan saannista :)

Marjo kirjoitti...

Kaikkea kivaa uutta on elämässäsi tapahtumassa. Onnea!

Ulla kirjoitti...

Onnea uudesta työpaikasta! Näinä aikoina ei ole helppo löytää työtä. Hässäkkää teillä siellä kyllä on, tsemppiä!

Maajo kirjoitti...

Onnea uudesta työpaikasta ja tsemppiä kiireisiin! :)

Lennu kirjoitti...

Onnea onnea! Ihania asioita uusi asunto ja työ! Tsemppiä kaikkeen rumbaan. Viidakkotyökin näyttää ihanalta :)

Ritva kirjoitti...

Onnea oikein paljon kaikkeen suhinaan mitä nyt on tekeillä !
Ompelukset ovat oikein onnistuneet !

Ninnu kirjoitti...

Onnea niin työpaikan- kuin uuden kodin johdosta! Ihania elämänmuutoksia. Viidakkopistely näyttää ihanan pirteältä :).

Anonyymi kirjoitti...

Ristipistovaihtoblogista huomasin, että kuori on saapunut perille. Tajusin jälkikäteen, että merkkasin lähettäjän todella huonosti kuoreen :) Varmaan on hulinaa riittänyt viime aikoina.