My blog in English: Needle and some thread

torstai 11. elokuuta 2011

Sukkasatoa keräämässä?

Osallistun ensimmäistä kertaa Sukkasatoon tänä vuonna. Saas nähdä saanko yksiäkään valmiiksi parin kuukauden aikana sillä en edes muista milloin olen viimeks neulonut sukkia, kintunlämmittimiä tai muita alaraajavarusteita. :)

Tässä ideoita ja väri-iloittelua. Nämä ei siis ole minun neulomia, ihan googlailin kivoja kuvia vain. :)

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eihän se sukka ole kuin nurjaa ja oikeaa :) Veikkaan, että upeita sukkia on tulossa.

TarjaA kirjoitti...

Minä kans lähdin mukaan, saa nähdä valmistuuko mitään.

Sini Helmi kirjoitti...

Tuo on kiva juttu, olen ollut mukana pari kertaa!

Nyt kuitenkin olen päättänyt, että pidän taukoa noista kimppakivaa- jutuista, sillä olen osallistunut myös KesäYön Hullutukseen kolmena vuonna ja lisäksi RistiPistoHassutukseen tänä vuonna... ja arvaas, löytyykö keskeneräisiä pistelyistä... ;)

Tempauksen aikana on kiva katsoa, mitä muut ovat tehneet... mutta joka asialla on kääntöpuolensa, koneella istuminen ja ihailu on pois neulonta- ajasta ja sit vielä saa aina uusia ideoita vaikka kuinka... ja milloin ne kaiken toteuttaa... mutta on tämä silti niin kivaa!!! Ja sukkia on ihana neuloa :)

Tsemppiä sadon keräämiselle!!!

RANTAPUIKKO kirjoitti...

Onnea sukkasatoon!! Minäkin olen useasti miettinyt, jos vaikka osallistuisin. Aina kuitenkin se jää.. sukkia kuitenkin teen lakkaamatta...

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Juu, Sukkasatoa lähdetään kasvattamaan! On kyllä ihania nuo pitkät sukat noissa keräämissäsi kuvissa. Varsinkin noi valkoiset; vau! (Olis kyllä eduksi omata pitkät sääret - mutta menis ne näinkin, omaksi iloksi :D.)

Elina kirjoitti...

Minä en ole tuohon sukkasatoon vielä rohjennut osallistua kertaakaan. Netti ja blogit ja lehdet ovat kyllä pullollaan ihania malleja, joten keräilen niitä koko ajan varastoon ja ensi vuonna sitten:)

Sirutuuli kirjoitti...

Blogissani on siulle tunnustus.