My blog in English: Needle and some thread

sunnuntai 23. maaliskuuta 2008

HAED-hulluus iski :)

Rekisteröidyin Heaven and Earth Design-sivuston Bulletin Boardille, jotta saisin vinkkejä Heart of the Worldin aloittamiseen. En ole ennen pistellyt niin isoa projektia. Hyvin löytyi vinkkejä kankaista ja muusta. Onneksi löysin sivut enkä alkanut vain summassa kankaita tilaamaan. Lueskelin muiden kirjoittamia juttuja ja aika nopeasti kävi ilmi että kun yhden HAED-mallin ostaa niin se on sitten menoa. Ja niinhän siinä kävi sitten minullekin. :) Oli juuri sopivasti Pääsiäisen kunniaksi -25% alennus malleista ja kun dollari on tällä hetkellä heikko niin pitihän sitä muutama malli ostaa. Kätevästi mallit saa maksettuaan ladata heti pdf-tiedostoina koneelle, ei tarvitse maksaa postimaksuja eikä odotella postia saapuvaksi. Ikävä kyllä yhden tiedoston lataaminen epäonnistui Adoben errorin takia. Koska mallin saa ladattua vain kerran niin piti laittaa sivuston kautta viestiä että mitäs nyt tehdään. Onneksi ovat noihin ongelmiinkin varautuneet kun viestin aihevaihtoehdoissakin oli Download Problems. Nyt sitten odottelen mitä vastaavat, uskon kuitenkin että saan mallin joko sähköpostitse tai he aktivoivat linkin toimimaan uudelleen. Nyt sitten tilaamaan materiaaleja Heart of the Worldiin ja myös Storykeeper-kirjanmerkkiin niin voi välillä vaihdella jos alkaa toinen kyllästyttämään.

Kuvaa klikkaamalla aukeaa suurempi kuva.

Ostamani mallit(kuvat tässä järjestyksessä):
Lily of the Valley (Rachel Anderson)
Rune Gypsy (Stephanie Roberts)
Storykeeper (Selina Fenech)
Catch The Stars (Lee Anne Seed)
Winter Song (Lee Anne Seed)

Lily of the Valleyssä on ihanan herkullinen vihreä väri ja kuva vaan on niin ihana että meni ostoskoriin ensimmäisenä. Rune Gypsyssä tykkään ruskean ja vaaleansinisen harmoniasta, todella kaunis malli. Intohimoisena lukijana Storykeeper oli aivan ehdoton hankinta. :) Lee Anne Seedin Lights Collectioniin kuuluvat siluettimaiset kuvat ovat kivasti leikkisiä, mutta siltikin erittäin tyylikkäitä, meinasi olla hankala valita mitkä kaksi ostan. Kun saan erään vauvalahjan valmiiksi ja Wedding Sampleriin viimeiset pistot tehtyä niin aloitan heti Heart of the Worldin. En malta itsekään odottaa että kuva alkaa muodostua kankaalle. Tarkoitus on ottaa kuvia sitä mukaa kun työ etenee niin näen sitten itsekin etenemisen eikä iske kauhia paniikki kun työ on niin suuri. Laskeskelin että mallissa on yli 124000 ristipistoa, joten saattaapi tovi vierähtää ennen kuin on valmis ja pääsen seuraavaa pistelemään.

Ihan meinasi unohtua... Tilasin Käsityökorista Humphrey's Cornerin ristipistopakkauksen Humphrey in Dads Shoes kun sattui olemaan alennuksessa ja olen tuota jo aiemmin katsellut. Menee muiden vuoroaan odottelevien ristipistotöiden joukkoon ja kun joskus tulee tarve vaikkapa tehdä lahja pienelle pojalle niin pääsee sitten työn alle.

Ei kommentteja: