My blog in English: Needle and some thread

sunnuntai 30. maaliskuuta 2008

Pistoja kankaalla

Vihdoinkin sain valmiiksi Michaell Powellin Wedding Sampler I:sen! Tässä se nyt on koko komeudessaan. Kiva muisto meidän tärkeästä päivästä. :)


Kuten aiemmin jo olen tainnut kirjoitella niin meidän ystäväpiiriin on syntynyt vauvoja kovalla vauhdilla ja lisää on tulossa. Siispä Sari-tädillä on neula saanut vauhtia ja tässä uusin pistely aiheella "Mitä lahjaksi vauvalle?" :) Ompelen ohuesta froteesta huppupyyhkeen ja tämä tulee huppuun. Malli on Rico Designin malli 73846, joka löytyy Ricon mallivihkosta numero 77. Vihkosessa on useita hauskoja malleja joissa nämä samat hahmot seikkailevat. Muutin mallia pikkuisen, alkuperäinen oli hieman leveämpi ja kukolla, possulla ja hiirellä oli kukat nokassa/sorkassa/tassussa, mutta jätin ne pois, jotta kuva passaisi pyyhkeeseen. Nyt siis enää itse pyyhkeen ompelu ja tämä lahja on valmis.


Sain muuten ladattua sen viimeisenkin HAED-mallin. Sähköpostiin tuli ilmoitus että linkki on aktivoitu ja ei ollut ongelmia kun kävin lataamassa mallin. Nopeasti tuli se vastaus sieltä, muutenkin vastaavat sähköposteihin tosi nopeasti kun olen pari kertaa kysynyt neuvoa. Ennen kuin Heart of the Worldin ja Storykeeperin langat saapuvat yritän vielä ehtiä tekemään toisen vauvalahjan joka odottelee vuoroaan. Onneksi on vielä aikaa ennen kuin sen saaja putkahtaa maailmaan.

1 kommentti:

MysteryKnitter kirjoitti...

Tyrmäävän upeita pistelyjä.