My blog in English: Needle and some thread

perjantai 14. maaliskuuta 2008

Lanka loppu!

Voi harmistuksen harmistus! Wedding Sampler I on enää viimeisiä pistoja vaille valmis (nimet ja osa ympäröivistä sydämistä pistelemättä) ja musta lanka loppui! Pitänee lähteä ensi viikolla joku päivä töiden jälkeen metsästämään Anchorin lankaa, muistaakseni sitä pitäisi Anttilassa olla ja vaikkei siellä kovin suuri värivalikoima ole niin luulisi mustaa olevan. Toinen vaihtoehto on että pistän taasen britteihin tilauksen menemään ja tilaan samalla lankoja isoon unelmatyöhöni eli Heaven and Earthin Heart of the World. Siinä sitä sitten on työtä kerrakseen kun joskus pääsen aloittamaan. Tässä on ihan mahdottoman herkulliset värit!


Hankin ohjeen ihanaan vauvojen nallehaalariin ja langat ovat ostoslistalla. Lisäksi uusia hankintoja on muutama kerä lankoja Novita-clubin verkkokaupasta. Pitääpäs vähän ottaa kuvia kunhan tänään piipahdan postista paketin hakemaan. On se vaan ihan kuin lahjan sais kun paketti saapuu vaikka ite onkin sen tilannu ja maksanu. :)

1 kommentti:

MysteryKnitter kirjoitti...

No voi! Ikävä kuulla, että sinulle kävi noin. Toivottavasti saat lisää lankaa jostakin ja pääset jatkamaan. Ja se Maan Sydän...se näyttää tosi kauniilta. Siinä on varmasti pistelemistä.