My blog in English: Needle and some thread

tiistai 10. helmikuuta 2009

Diisk!

Miduud iski kauhea duha! Sunnuntai-iltana oli ihan normaali olo ja maanantaiaamuna heräsin vähän ennen kellonsoittoa kun hanat aukesivat. Nyt sitä on kestänyt jo toista päivää ja alkaa tuntua siltä että kuumekin nousee. Ei olis aikaa sairastaa, mutta ei kai tälle mitään mahda. Luultavammin yritän jaksaa tehdä osan hommista peiton alta käsin kunhan ensi piipahdan työterveydessä. Peiton alle mukaan huopakangasta, villalankaa ja läppäri (että voin viihdyttää välillä itseäni lukemalla vihdoinkin muiden blogeja, en nimittäin ole pahemmin sitä ehtinyt tehdä viime aikoina). Vierelle kuppi kuumaa juotavaa ja kasa buranaa. Harmi kun saumuri ei sinne mahdu sekaan niin saisin ompeluhommiakin valmiiksi. :)

5 kommenttia:

jaana kirjoitti...

Tsemppiä ja paranemisia!! Tuttu tunne tuo Buranakasa ;) Itelläni juuri päällä mahdoton lihasjumitus koko selässä :(

Pike kirjoitti...

Kiva kuulla sinustakin! Olet siis kiireisenä valmistellut juhlia... ja nyt sitten sairastat. Tsemppiä!!!

RANTAPUIKKO kirjoitti...

Pikaista paranemista.. lepäile..

huopatossu kirjoitti...

Voih kun itsellekin tulisi kuumetta niin menisi tämä jatkuva niiskutus jo ohi. Kestänyt suurinpiirtein joulusta asti! Mutta ei vitkuttaa ja vatkuttaa lähtemistään minusta.. :(

Nyt muuten ymmärrän sen kaiken innostuksen jota kaikki nukkekotiharrastajat kokevat harva se päivä, minä saan onneksi toteuttaa itseäni isommassa koossa kun tuo pikkunäpertely ei enää oikein innosta :)

MysteryKnitter kirjoitti...

Take it easy. One day at a time.