My blog in English: Needle and some thread

perjantai 6. helmikuuta 2009

Kutsut lähetetty

Kutsut hääjuhliimme saatiin valmiiksi maanantaina. Huh mikä homma! Tiistaina sain ne sitten lähetettyä ja nyt vain odotellaan ketkä ilmoittautuvat. Jännää! :) Otan ensi viikolla kuvia kutsusta ja laitan niitä tännekin.

Jouduin purkamaan pääkallopipon, joten neuloin miehelleni. Olin jo melkein puolivälissä niin ei kauheasti innostanut aloittaa heti uudestaan. Ehkä tässä joku päivä taas innostun.

Tänään lähden ostamaan kankaita juhlatilan koristeita varten. Maalaamme huomenna kavereitteni kanssa niihin kuvioita ja ne ripustetaan sitten juhlatilan seinille. Ehkä otetaan tilkka viiniäkin huomenna... Niistä sitten kuvia vasta juhlien jälkeen, siis koristeista ei viinistä. ;)
Viitta on melkein valmis. En ole ehtinyt sitä tehdä kutsujen takia, jospa vaikka tänään ehtisin saada sen valmiiksi niin saisin tännekin pitkästä aikaa jotain kuvia. :D

Tuntuu että on ihan kamalasti isoja ja pieniä asioita vielä järjestettävänä juhlia varten... toivottavasti aika riittää! Onneksi pitopalveluasiat alkavat olla jo hyvällä mallilla eli isoimmat asiat (kuten kirkko ja juhlatila pitopalvelun lisäksi) on jo hoidettu. Sitten vain nenä kiinni pieniin asioihin ja yksi kerrallaan listalta pois.

2 kommenttia:

RANTAPUIKKO kirjoitti...

Sinulla onkin nyt monta rautaa tulessa.. ota välillä rauhallisesti..
kyllä kaikki menee hyvin..=D

MysteryKnitter kirjoitti...

Take it easy. It goes fine.