My blog in English: Needle and some thread

maanantai 9. maaliskuuta 2009

Karkkirasioita häihin ja lahja ystävältä

Tein (siskon ja serkun avustuksella) 60 pienen pientä sievää laatikkoa hääkarkkeja varten ja nyt ne ovat kaikki pakattuja ja valmiina. Löysin hienon ohjeen näihin Paper Pleasing Ideas blogista. Nämä minun laatikkoni ovat hieman erilaisia ja paljon pienempiä, kokoa on 3cm x 4,5cm.


Neulon Novitan ohjeella liljoja Huopasesta. Kunhan ne ovat kaikki valmiita niin nakkaan ne pesukoneeseen huopumaan. Näistä kukkasista tulee sitten minun hääkimppu ja pienemmät versiot teen sulhaselle ja bestmaneille napinläpeen. Tässä kuvassa osa kukista ja varret ennen huovutusta.

Blogiystäväni Heidi lähetti minulle ihanan paketin! Autoin häntä saamaan alkuun HAED-mallin ja hän halusi ilahduttaa minua lahjalla. Eikä hän olekin ihana! Heidillä on mehiläisiä, joten sain kahta erilaista hunajaa, kivan pikku lammaskoristeen, teekukkia tosi kivassa omenan muotoisessa rasiassa ja ennen kaikkea valtavan ihanan pistelly kortin! Kiitos Heidi! Tykättiin molemmat tosi paljon lahjastasi. Minä olen edelleen ihan ihmeissäni miten ihania ihmisiä täällä blogimaailmassa tapaa. Monet ovat niin anteliaita, sydämmellisiä ja lämpimiä ihmisiä että toivon että minuunkin tarttuu osa teidän ihanuudesta. Eikös se seura tee kaltaisekseen? ;)4 kommenttia:

Pike kirjoitti...

Juu, täällä on oikein kivaa sakkia. hei, muutama päivä siis enä. Voi kun mä ootan näkeväni sen pukusi - ja kukkakimpusta varmaan tulee hieno!

Neili kirjoitti...

Kivat hääkukat!

RANTAPUIKKO kirjoitti...

Onnea tärkeään päivääsi :D Nuo karkkirasiat ovat kauniit..

MysteryKnitter kirjoitti...

Nice pictures. May the big day go well.