My blog in English: Needle and some thread

tiistai 31. maaliskuuta 2009

Onnea Onnelassa! :)

Ajelin perjantaina 300km Haukiputaalle, Lomakoti Onnelaan, viettämään ristipistoviikonloppua 22 muun pistelijän kanssa. Onnela oli nimensä mukainen sillä viikonloppu oli mahtava. Uusia ristipistoystäviä, hyvää ruokaa, PALJON naurua ja tietysti pistelyä! :D Meillä oli tosi hauskaa, en edes muista milloin olisin nauranu viimeks niin paljon. :) Kiitos kaikille ihanille ihmisille, jotka olitte mukana. Oli mahtavaa tutustua ihmisiin blogien ja vaihtojen takana, toivottavasti tavataan uudestaankin. :)

Meille oli saapunut opettaja Hollannista, Lilian Kok. Lilian on mahtava ja lämminhenkinen ihminen! Hän vetää mail art ryhmää netissä ja tietää uskomattoman paljon erilaisista pistelytyyleistä. Hän muuten ylläpitää My Aunt's Attic blogia. Lilian opetti minulle Hedebo-tyyliä ja ehdottomasti etsin lisää tietoa siitä, koska se on niin monikäyttöistä. Kiitos Lilian!

Lilian myös suunnitteli meille kaksi mallia, rasiankannen ja saksikotelon. Sain rasiankannen valmiiksi, mutta saksikotelo jäi kesken. Rasiasta puuttuu vielä nauha tai nyöri reunasta niin se on sitten valmis. Kun saan saksikotelon valmiiksi niin pidän siinä iPodiani. :) Käytin hieman eri värejä kuin mallissa, keltaisen sijaan vaaleaa violettia ja violetin sijaan Atalien lankaa Rubis.8 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Superihana rasia! Ja iPod-kotelosta on tulossa hieno :) Tosi hyvät värivaihdot!

Ulla kirjoitti...

Kivalta näyttää rasia! Sain omani tänään pisteltyä valmiiksi ja kiinnitin rasiankanteen nauhoineen päivineen. Kiva oli saada se valmiiksi kun meinasi olla tylsä pisteltävä.

Minna kirjoitti...

Ihanaa lukea, kuinka kivaa kaikilla on ollut=)

Kivan pistelyn olet saanut valmiiksi ja tuskin maltan odottaa, että saksikotelokin valmistuu=)
Ihanan herkiltä näyttävät=)

Kirsi kirjoitti...

Hyvä että päätit lähteä mukaan! Minäkin olin siis niin innoissani, koska olen tosiaan ollut niin yksin tämän harrastuksen kanssa. Mutta nyt meillä on kavereita :)

Katri kirjoitti...

Onpa upea rasia! Värit ovat tosi kauniit! Ja oli se upea viikonloppukin, oli mukava pistellä ja jutella ja nauraa... :-)

jaana kirjoitti...

Kauniita pistelyjä! Kiitos terkuista :)

Lennu kirjoitti...

Ihania nuo pistelysi! Olipa tosi mukava nähdä vähän pitemmästi kuin messuilla silloin syksyllä, kiva kun tulit Onnelaan :)

MysteryKnitter kirjoitti...

Tyrmäävän upeita!