My blog in English: Needle and some thread

sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Hääkuvia

Saimme kuvaajaltamme Ari Kilpivuorelta hääkuvia ja tässä niistä muutama. Ensimmäiset kaksi on otettu ennen avioliittomme siunausta.


Tässä kuuntelemme Siilinjärven kirkon kanttorin Ossi Jauhiaisen laulua. Kappaleena Josh Grobanin "You're Still You". Halusin näyttää tämän kuvan koska tässä näkyy kuinka kaunis Siilinjärven kirkko on.


Tässä tulemme kirkosta ulos ja saamme niskaamme roppa kaupalla jyviä. Jospa ne toisivat sitä hedelmällisyyttä ja vaurauttaa liittoomme. :) Ainakin oli korva täynnä niitä! :D


Blogi sai tänään uuden keväisen ilmeen. Vaikka meillä onkin vielä ihan reilusti lunta niin aurinko paistaa ja lumi on alkanut sulaa ja on sellainen olo että kevät on ihan nurkan takana. :)
Otsikkoon käytin Digital Scrapbookingin Messy Edge Alpha-kirjaimia. Kukat ja taustojen välinen reunus ovat Michelle Colemanin Wild Sorbet-paketista, jonka voi ladata Memory Makersin sivuilta. Keltainen tausta ja otsikon tausta ovat Summer Driggsin Moments-paketista, Summertime Designs blogista. Green Floral tausta on PixelGeek Designsilta, se on osa BOGO Blogtrainia ja paketin osat voi ladata useasta blogista aloittaen vaikka täältä.

9 kommenttia:

gloriosa kirjoitti...

Tosi hyvin onnistuneita kuvia. Onneksi olkoo vielä kerran :)

gloriosa kirjoitti...

Joo, huomasin tos itsekkin äskettäin ton HAED mallien hinnan ja ottaa toi kyl päähän :) Mut mul ei ollu silloin viel luottokortttia vaan sain sen vasta äskettäin. Luultavasti en enää ikinä osta mitään Suomen kaupoista jos vain kerkeän odottamaan postin kulkua :)

Katri kirjoitti...

Hienoja kuvia!

Sari kirjoitti...

Ihania kuvia! Onnea näin jälkikäteen!

Päivi kirjoitti...

Onnea matkaan!
Kauniita kuvia, sinä olet kaunis.
Ja tuo puku on ihana kimppuineen kaikkineen :)

Pirena kirjoitti...

Ihana puku sinulla ja kuvat muutenkin oikein silmänruokaa.
Onnea minunkin puolesta.

Ulla kirjoitti...

Sinulla on ollut tosi kaunis puku ja kyllähän teillä kieltämättä tuota kokoeroa on :-)

virkku kirjoitti...

Oi, te näytätte niin sopivalta parilta! Lämpimät onnittelut näin jälkikäteen :).

MysteryKnitter kirjoitti...

You have an anniversary soon. Very early Happy Anniversary.