My blog in English: Needle and some thread

keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Klik klik klik ja paketteja postilaatikkoon

Näin todella kauniin ristipistoilla tehdyn rannekorun Lennun blogissa. Lennu kirjoitti että hän osti lukon HelmiQ:sta. No minä tyttö se klikkailin itseni heidän sivuilleen ja kuinkas sitten kävikään. Klik klik ja nämä nauhat, lukot ja renkaat aloittivat matkansa postilaatikkooni. :) Ehkä vähän lähti homma käsistä, mutta nää on kaikki niiiin ihania! :D


Aikaisemmin valittelin kun en löydä DMC:n pupusia mistään. No sen jälkeen aloin miettimään että kyllähän niitä nyt on pakko jostain löytyä ja aloin googlettamaan. Raivoisan nettietsinnän jälkeen löytyi nettikauppa Portugalista, jolla oli niitä myynnissä järkihintaan eikä postikulutkaan olleet pahat. Nämä söpöt pupulit saapuivat maanantaina. Yksi niiden vaaleanpunainen kaveri saapui seuraavana päivänä, joten jäi pois ryhmäkuvasta.


Viime jouluna kirjoitin (mieheni pyynnöstä) Joulupukille ja toivoin sitä ja tätä. Sain sitä mutta en tätä:


Varmaan meillä kaikilla on joskus hetkiä kun tuntuu tältä? Minulla ainakin...lol. Tällä kertaa en jättänyt asiaa Joulupukin varaan vaan ostin mukin itse. :) Muki matkasi koko matkan USA:sta muutamassa päivässä. Tänään taidan nautiskella iltateeni tästä mukista, pitäisköhän leipoa keksejäkin! ;)

4 kommenttia:

sari.i. kirjoitti...

Toi muki on kyllä hieno! ;)

Ulla kirjoitti...

Tosi hieno muki ja on kyllä puput söpöjä!

Anonyymi kirjoitti...

Iiihana muki =) Ajattelit sitten pupufarmin pistää pystyyn? *virn* On nuo kyllä söpöjä.

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Oh, nuo helmeilyjutut alkavat minuakin taas näin kevään korvalla kiinnostaa. Pitänee kaivaa varastot esille. (Juuri siivosin blogiani ja katsoin, että vuoteen ei ole juuri mitään tullut helmistä tehtyä... :( .) - Ja juu-u, kyllä kuule jämisvillatakki lämmittää, joten suosittelen :D!