My blog in English: Needle and some thread

keskiviikko 8. huhtikuuta 2009

Ylläripalkinnot perillä

Blogini täytti vuoden kaaaaauan kaaaauan sitten ja vihdoinkin sain arvontapalkinnot matkaan. Sen verran selittelen että oli tuo joulu ja häät tuossa välissä, mutta lupaan jatkossa että paketit lähtevät matkaan hitusen nopeammin kuin reilussa kolmessa kuukaudessa! :D Kymppitonni-arvonnan postauksessa hiukan huijasin siinä mielessä, että sen palkinto tuleekin olemaan elämäni toinen biscornu sillä hylkäsin ekan idean Minnan pakettiin menevästä pistotyöstä ja teinkin minibiscornun. Toinen palkintopistely oli elämäni eka needle book, joka meni Ullalle.

Needle bookin pistelin Zweigartin kermanväriselle 40ct Newcastle pellavalle, DMC'n Color Variations langalla 4130, kahdella säikeellä kahden yli. Takakannen malli on Debbie Draper Designsin ilmaismalli nimeltä "Love" ja etukannessa on About.comista löytyvistä Checkered Alphabet kirjaimista U niinkuin Ulla. :) En ole ihan varma onko Ulla jo saanut pakettinsa, jos ei niin toivottavasti ei kurkkase tänne vielä. :D Laitoin muuten nuo linkit myös ilmaismallilistalleni.


Minibiscornun pistelin mysteeriselle punaiselle n. 30ct kankaalle, Anchorin langalla 1315 yhdellä säikeellä yli yhden. Mallit ovat The Floss Boxista. Tätä oli kiva tehdä sillä biscornu on pienen pieni, vain n. 2cm läpimitaltaan. Mies vähän katto hulluksi vierestä kun noin pientä nyhersin. :D Harmi kun huomasin että tuo kuva on epätarkka vasta sen jälkeen kun paketti oli jo matkalla. Minnan blogista löytyy kuvia muista paketissa olevista ylläreistä.


Nyt virittelemään uusia ylläreitä! Esimerkiksi sitä seuraavan arvonnan palkintoa. ;) Muista osallistua täällä biscornun arvontaan.

3 kommenttia:

gloriosa kirjoitti...

On kyllä pienen pieni ja söpö tuo biscornu. Olisi hauska tehdä tuollainen itsekin, vaikka avaimenperäksi. Tosin varmaan vain vara avaimen ettei se vain likaantuisi :)

Marika kirjoitti...

Tosi kauniita töitä ! Erityisesti tykkään tuosta neulavihosta.

Sari kirjoitti...

Söpö tuo biscornu ja aivan ihana neulavihko! Hyvää pääsiäistä!