My blog in English: Needle and some thread

maanantai 27. huhtikuuta 2009

Kevään ensimmäinen

Lauantaina löysin kevään ensimmäisen kukan. Tämä kaunis krookus on meidän takapihan ensimmäinen rohkea talven haastaja. Kevät on vihdoin meilläkin. Melkein kaikki lumet ovat sulaneet ja alkaa olla jo melko lämmintä.


Aloitin viikonloppuna uuden HAED-mallin... hyi minua... Mutta ei se ollut minun vika! HAEDin foorumin viikonlopun SAL oli uusi aloitus, joten eihän minulla ollut muutakaan vaihtoehtoa. :D Uusi HAED aloitus on Healers Touch. Suurin osa mallista on vihreää, mutta tottahan toki minä osuin ruskeaan kohtaan. :) Aloitin pistelyn melko keskeltä. Jätän mustan taustan pistelemättä ja käytän sen sijaan mustaa kangasta (28ct evenweave). Ehdin pistellä tätä vasta tänään sillä lauantaina siivosin ja järjestelin uudestaan kaikki keittiön kaapit ja muutin olohuoneen huonekalujen järjestystä. Ihan en yksin sentään tätä kaikkea tehnyt vaan ihana ja ahkera äitini tuli avuksi tekemään tätä kevätsiivousta. Ukkokulta sen sijaan katosi paikalta heti aamutuimaan. :D Sunnuntaina sitten merkkasin pisteltävän alueen ja sivurajat ja järjestelin langat. Tänään sain sitten tämän verran aikaiseksi töiden jälkeen, en mitenkään kauheasti... :)


Tältä se sitten tulee joskus näyttämään.

4 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Olet kyllä urhea: yhden yli mustalle! Onpa nätti malli!

Tänään pitäisikin tehdä pienimuotoinen kevätsiivous, pari uutta mattoa lattialle ja parvekekalusteisiin pehmusteet.

Minna kirjoitti...

Ihan samaa piti sanomani kuin Katri jo ennätti; yhden yli ja mustalle! Hui :) Malli on kyllä tosi,tosi kaunis!

Ulla kirjoitti...

Tosi ihana malli!

Meidän pihassa ei vielä kuki mikään. Tulppaanit tosin työntävät pitkää vartta ja nuputkin ovat jo näkyvissä, mutta tuskin kukkivat vielä viikkoon.

Lennu kirjoitti...

Tsemppiä pistelyyn, haastavalta näyttää!

Meidän pihalla on vielä lunta :) Tosin ei sitä enää paljon ole eikä toivottavasti kauan, mutta kukista ei ole tietoakaan :)