My blog in English: Needle and some thread

keskiviikko 13. toukokuuta 2009

Ihana blogiystävä-palkinto

On aina kiva kuulla että ihmiset tykkäävät blogeistani. :)


Sain tämän tunnustuksen ilmaismalliblogilleni Kirsiltä. Kiitos Kirsi! :) Nyt on vähän kiireistä, joten mietiskelen rauhassa kenelle tämän jatkan ja kirjoitan siitä sitten myöhemmin. Samoin kuin uudesta parhaasta kaveristani eli upouudesta ompelukoneestani! Kutsun sitä heti parhaaksi kaveriksini niin toivottavasti se tykkää minusta eikä ala hankalaksi niinkuin se entinen... :D En ole vielä ehtinyt testaamaan sitä, mutta sen aika on ihan pian sillä pitää lyhentää parien housujen lahkeet ennen ensi viikkoa.

Ensi viikolla lähdemme mieheni kanssa häämatkalle Pariisiin ja Disneylandiin! JEE! Eli käsityöt jää varmaan kokonaan ensi viikoksi, mutta hauskaa on varmasti muuten. :) Kuvia tulossa reissun jälkeen.

5 kommenttia:

Anne kirjoitti...

=) Ihanaa häämatkaa teillens. Jospa miekkii joskus sitten pääsisin. =D t. Eräs joka on aavistuksen verran vihrulainen jostain negatiivisesta tunteesta ;
)=D Mutta paino ajayuksella, että olen iloinen puolestanne.

Katri kirjoitti...

Oi, hyvää häämatkaa teille! Kuvia jään odottelemaan...

Heidi kirjoitti...

voi:) kateeksi käy teidän matka;) lähtisin niin itsekin Ranskaan!!! Olen nyt viikon ajan kuunnellut vaan ranskankielisiä kappaleita tai ranskankielistä radiota kun olen täällä koneella..Tilasin tänään veljen luona ranskankielisen dvd:n:)...joku kuume? Hyvää häämatkaa teille!!

Mari kirjoitti...

Onnea uudelle ompelukoneelle ja hyvää häämatkaa! :) Pariisi on varmasti ihana paikka, haaveilen itsekin sinne joskus pääseväni.

Heidi kirjoitti...

Olette siis palanneet reissusta:) tuskin maltan odottaa kuvia!!! Olen vähän saanut pisteltyä siis vähän..tuntuu ettei työ etene vaikka tekisi kuinka..mutta kyllä se siitä:)