My blog in English: Needle and some thread

perjantai 8. toukokuuta 2009

Biscornu nro 2

Tein elämäni toisen biscornun blogiarvontani palkinnoksi ja voittaja eli Keijunlilja sai sen eilen, joten voinkin julkaista nyt kuvia. :)
Malli on Marie-Anne Réthoret-Mélinin "My petit jardin" (hankittu Creative Poppysta). Muutin mallia sen verran että alkuperäisessä oli rajat tehty ruskealla, minä pistelin ne kimaltelevalla Petite Braid 10:llä. Se on kuin lumen rippeet kukkien joukossa, harmi ettei oikein erotu kuvasta. Samoin vaaleimman punainen väri on toista lankaa kun minulta ei löytynyt mallissa mainittua. Reunaa kiertää teksti "Spring in the garden", kirjaimetkin olivat mallissa ruskealla, mutta päätin käyttää samoja värejä kuin kukissa. Satuin löytämään vielä sopivan helmen tuohon etupuolelle ja kukkanapin taakse. Kunhan ei iskisi biscornukuume kun nyt on kaksi valmiina ja kolmas tekeillä! :) Keijunliljan blogissa on kuva biscornun mukana lähettämästäni kyltistä. Kun näin sen kaupassa niin ajattelin heti että se on kyllä pakko ostaa mukaan tähän pakettiin kun teksti on niin kiva: "Cherish Yesterday, Live Today, Dream Tomorrow".


8 kommenttia:

gloriosa kirjoitti...

Kyltti oli kyllä aivan ihana. Pidän kaista sanonnoista, mietelauseista ja aforismeista. Juuri tuollaisen voisin ostaa itsellenikin.

Minna kirjoitti...

Aivan ihastuttava biscornu=)

vattumato kirjoitti...

Ihanan raikas biscornu! Biscornuissa on kyllä jotain koukuttavaa vaikka oikeastaan en kamalasti pidäkään niiden kokoamisesta.

Pike kirjoitti...

Voi miten kaunis! Tällaisia kukka-aiheisia en ole paljoa nähnytkään.

Ulla kirjoitti...

Tosi kivan näköinen!

Kirsi kirjoitti...

Hei. Blogissani on jotain sinulle...

Ninnu kirjoitti...

Kaunis ja keväinen biscornu.

MysteryKnitter kirjoitti...

Ei se haittaa, vaikka vaihdoitkin vähän värejä. Niinhän on aina tehty. Tai ainakin entisajan naiset ovat tehneet niin. Ja niin minäkin joskus teen.