My blog in English: Needle and some thread

lauantai 13. kesäkuuta 2009

Puutarhapuuhailua

Tänä aamuna lähdin kaverini/napurin kanssa puutarhaostoksille. Ostin kaksi isoa ruukkua. Olivat superhyperalessa kun isompi maksoi vain 12€ ja pienempi 10€, alkuperäiset hinnat jotain 65€ ja 55€! Pienempään istutin kolme tupakkaa (siis ihan kukkia en mitään kessuja! :D), Dianan, kaksi Hopealehteä ja Muratin.

Isompaan laitoin kolme parveketomaatin taimea. Noista saa ihan hyvän sadon, ainakin aikaisempien kokemusten perusteella. Tekee tosi makeita, pieniä tomaatteja.


Tässä on yksi kukkapenkeistäni... mitään en ole siihen istuttanut. Tämä siksi että metsämansikat päättivät että se on paras paikka kasvaa ja valtasivat koko penkin. En raski niitä poiskaan kuokkia joten siinä sitten kasvavat. :)


Eilen oli vähän aikaa pistellä, joten tässä kuva torstaina aloittamastani lahjasta. Tänään ei homma etene kun sisko ja yksi meidän kaveri tulivat kyläilemään. Mahdollisesti ohjelmassa grillailua, chillailua ja ehken parisen siideriä tahikka lasillista kuoharia. :P


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Erittäin kohtuuhintaisia kippoja :)

Ulla kirjoitti...

Kauniinvärisiä ja edullisia ruukkuja! Täytyy oikein hehkuttaa että mun kolme viikkoa sitten istuttamat mansikan taimet kukkivat jo :-)

RANTAPUIKKO kirjoitti...

Onpa kauniit ruukut ja halvat..Minäkin istuttelin kesäkukat viime perjantaina.... kunpa vain tulisi jo lämpöisenpää....

MysteryKnitter kirjoitti...

Waude!