My blog in English: Needle and some thread

torstai 4. kesäkuuta 2009

Yksivärinen vaihto

Otin osaa Yksiväriseen vaihtoon Lennun ristipistovaihdoissa ja postitusaika alkoi maanantaina ja kestää ensi maanantaihin. Oma on vielä hieman vaiheessa, mutta eilen sain paketin Noralta. Nora oli pistellyt minulle hienon sydämen Atalien langalla "Lie de Vin". Osa on pistelty yhdellä säikeellä ja osa kahdella mikä on minusta tosi hieno idea! Itse en varmasti olisi moista keksinyt ja nyt on taas yksi hyvä idea takataskussa. :) Hän lähetti minulle myös Alma Lynnen vihkosen jossa on linnunpönttöjä, joissa melkein jokaisessa on punaista niin passaa teemaan. :) Tykkään ihan pöhkönä linnunpöntöistä! Kiitos Nora!


Eilen meidän huusholliin saapui eräs toinenkin paketti. Tässä on sitten syy jos minulta ei paljoa käsityöpäivityksiä kuulu lähitulevaisuudessa... Sims3!! :D Ennakkotilasin tämän ja saapui jo eilen vaikka virallinen julkaisu on vasta huomenna. Olen ehtinyt asentaa sen, mutta en ala pelaamaan ennen kuin on oma yksivärinen postissa ja toinenkin vähän aikaa odottanut juttu valmis.


6 kommenttia:

Ulla kirjoitti...

Tosi kaunis sydän! Harmittaa hiukan etten osallistunut tähän vaihtoon kun katsoo mitä kaikkea ihanaa osallistujat ovat saaneet :-) Mutta syysvaihtoon käyn kyllä tänään ilmottautumassa.

Minna kirjoitti...

Ihana sydän=) ja ihania lomakuvia!!!

laitoin sulle sähköpostia tuon RR:n tiimoilta=)

Jaana kirjoitti...

Upean vaihdon olet saanut!!! Ite tykkään kans pelata, mutta mieluummin esim. Harry Potter-pelejä ;)

Mari kirjoitti...

Tosi kaunis sydän!

virkku kirjoitti...

Oijoi! Midän nuorin likka on pyytänyt itselleen tuota peliä... En tiedä uskallanko ostaa, koska se on niin mahdottoman koukuttava (minulle ;)).

MysteryKnitter kirjoitti...

Upea sydän.