My blog in English: Needle and some thread

torstai 11. kesäkuuta 2009

Yksivärinen vaihto Outille

Näitte aiemmin hienon sydänkoristeen ja mallivihkon, jotka sain Yksivärisessä vaihdossa Noralta. Lähetin maanantaina oman osuuteni Outille ja paketti oli perillä eilen. Näitte tästä työstä pikku vilkaisun aiemmin. :) Malli on "Hänga Tvätt", pistelty Atalien langalla nimeltä Jade. Ilmainen malli löytyy Slöjdmagasinetin sivuilta. Linkki on myös minun ilmaismallilistalla. Alkuperäisessä mallissa tytön letti näytti enemmän semmoiselta siipimutterilta joilla väännetään leluihin virtaa, joten muutin sitä enemmän letin näköiseksi. Värjäsin EMOn väreillä puuvillakassin sinivihreäksi ja kiinnitin siihen pistelyn (joka on pistelty 28 count kankaalle, kahdella säikeellä kahden langan yli). Ympärille ompelin käsin vaaleaa nauhaa peittämään koneompelun kauhian näköisen jäljen... Pakko sanoa että uusi ompelukoneeni toimii kuin unelma, joten taisi toimia se että kutsuin sitä heti alusta alkaen parhaaksi kaverikseni, ompelutaidoissani sen sijaan on parantamisen varaa. :D Lisäsin vielä kulmaan ison kukkanapin. Outin blogissa on kuvia, joissa näkyy paremmin oikeat sävyt, omani ovat jostain syystä vähän kulahtaneen näköisiä.


Muistatko "I want tea and cookies!" mukin (täällä), jonka tilasin jenkeistä itselleni? Samalla kertaa ostin myös Outille BirdieSays-mukin. Muki ei ole ihan yksivärinen, mutta taivas on sinivihreä ja kävi muuten niin hyvin tähän pakettiin että oli ihan pakko vähän venyttää sääntöä. ;) Kuvassa on muutes vain yksi muki, otin molemmista puolista kuvan ja fotosoppasin ne yhteen. :)
Pitää kyllä sanoa että niin kivasti Outi kirjoitti paketista blogiinsa että meinas ihan tippa tulla linssiin kun illalla sitä luin. Olin vielä vähän herkässä olotilassa Greyn anatomian jakson jälkeen. Joo oon ihan nyyhky, tiiän! :)

Tässä on kuva jutusta jota aloitin pistelemään tänään. On menossa lahjaksi joten en hirmuisesti vielä kertoile tästä muuta kuin että DMC:n langalla 310 pistelen yhdellä säikeellä yhden langan yli, 28 count evenweavelle.


7 kommenttia:

gloriosa kirjoitti...

Kommnetoin jo vaihtoblogiin tästä, mutta kirjoitamap sittenkin tännekin. Tuo pyykkäys aihe oli aivan ihana ja muistaakseni pappi puikoissa joskus kirjoitti että tykkää siitä aiheesta. Hyvin olet valinnut aiheen. Viimeistelykin on kaunis :)

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Totta, ettei Atalien langat kuulemma tykkää vesipesusta, mutta enpä tuommoista aarretta ihan kauppakassina käytäkään :D! - Millaisella värillä muuten värjäsit kassin?

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Kiitos tiedoista! EMO-tuotteen värit ovatkin minulle tuttuja, ja hyväksi havaittuja :)!

Lennu kirjoitti...

Kommentoidaan vielä täälläkin, että ihana vaihto tämä! Juu, ompelukoneille pitää jutella kauniisti, niin ne on halukkaampia yhteistyöhön :)

Sari kirjoitti...

Tosi kaunis ja upean värinen kassi!

Mari kirjoitti...

Aivan ihana vaihto! :) Ja on niin Outin näköinenkin.

MysteryKnitter kirjoitti...

Very nice exchange. Nice stitching too.