My blog in English: Needle and some thread

maanantai 6. heinäkuuta 2009

Ristipistoja ja ystäviä

Sain kunnian olla vieraana Oupsilaisten (Oulunseudun pistelijöiden) kesätapaamisessa Kalajoella. Suurimman osan olin jo tavannut maaliskuussa pistelijöiden viikonloppuna Haukiputaalla ja oli tosi mukavaa tavata heidät uudestaan ja tutustua pariin uuteenkin ihmiseen. Viikonloppu meni suurimmaksi osaksi pistellessä ja siinä samallahan sitä tietenkiin purpatettiin ja naurettiin hirmuisen paljon. :) Oli tosi hauskaa ja sain henkistä virtaa jaksaa vielä pari viikkoa töissä ennen kuin loma alkaa. Ajomatkaa oli 260km, mutta oli kyllä joka ikisen kilometrin arvoinen reissu. Kiitos Oupsilaisille kutsusta! Oli kiva nähdä teitä pitkästä aikaa!

Viikonlopun aikana pistelin Michael Powellin mallia "Cottage Garden 1". Aloitin sen perjantaina ja sain tämän verran aikaiseksi:
Alareunassa Ritvan terveisinä iiiso ristipisto. ;)
Kun se on valmis niin näyttää tältä...

...pienin muutoksin. Pistellessäni mallia huomasin pari kohtaa, jotka eroavat aika paljon väreiltään tai muodoltaan paketin kannessa olevaan kuvaan verrattuna. Ei ollut silloin pääsyä tietokoneelle ja verkkoon niin jätin kohdat pistelemättä ja tarkistin kohdat netistä eilen illalla kotiin päästyäni. Michael Powellin sivuilla sanotaan että he ovat mallin pistelyn jälkeen parannelleet mallia ja että kannattaa pistellä ohjeen mukaan. Sen aionkin tehdä kun tänään jatkan pistelyä töiden jälkeen. :)

Sain vinkin että kotimatkani varrella Ylivieskassa on iso Kärkkäisen liike. Siellä sitten pysähdyin sunnuntaina ja löysinkin paljon kivoja juttuja jotka oli ihan pakko ostaa! :D Mukaan lähti helmiä, tuttikoristeita, kankaita, huopapaloja, kassinkahvat, DMC:n lankoja ja uusi lasipurkki langanpätkille, ja vähän muutakin. :)

Meillä oli viikko sitten melko kova ukkosmyrsky ja kävin nappaamassa sadekuvia puutarhastani. Liljat saivat sinä päivänä hyvin vettä. :) Tykkään tosi paljon ukkosmyrskyistä niin pitkän aikaa istuin takapihan katoksessa katselemassa hienoa näytöstä. Oli kaunista kun alkoi aurinkopaistaa jo pilvien reunalta, vettä tuli taivaan täydeltä ja ukkonen paukkui.


3 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Oli kiva tavata sinut! :) Ja se mansikkakakku oli oikeasti hyvää! :) Paljon parempaa kuin äidin tekemä, mutta mää oonkin varmaan immuuni näille "oman maan mansikoille". ;)

Anonyymi kirjoitti...

Paljon ehdit muutamassa päivässä pistellä.

Katri kirjoitti...

Teillä oli varmaan tosi mukava viikonloppu, paljon sait aikaan parissa päivässä Cottage gardeniin.