My blog in English: Needle and some thread

tiistai 28. heinäkuuta 2009

Kirjoituksia sotkuisesta kodista

Kirjoittelen tätä kaaoksen keskellä. Makuuhuoneen ja eteisen kaikki tavarat on väliaikaisesti olohuoneessa ja keittössä (ja osa takaterassilla ja etupihalla...). Täällä on tuskin tilaa liikkua paikasta toiseen. Mutta ei mene liene kauaa kun kaaoksen saa haltuun kun eteinen on jo tapetoitu ja isä ja aviomies tapetoivat juuri makuuhuoneesta ensimmäistä seinää. Makuuhuoneeseen ostettiin laminaattia kun siellä on tällä hetkellä muovimatto. Saatiin erittäin halvalla laminaatit, vajaan 4€/neliö, joten kun kuulin että olisi myyjällä viisi pakettia vielä jäljellä niin päätin samantien että meille laitetaan laminaatti makkariin. :)

Tässä olisi vielä lisää kuvia kesälomareissultamme. Pikkuveljeni kodin lähistöllä on asukasyhdistyksellä lampaita. He pitävät niitä kesän ajan ja syksyllä järjestävät rosvopaistijuhlat ja porukkaa on kuulema paikalla aina noin 150.

Tässä yritetään veljen kanssa kutsua lampaita lähemmäksi. Minulla on päälläni se hame jonka voitin Lila Tuellerin blogista. Ihana hame! :)

Loppujen lopuksi meidän piti kuitenkin mennä sinne missä lampaat olivat. Tässä minä kuvaamassa innokkaimpia linssiluteita:


Veljeni kissa Viiru oli ulkoilemassa meidän kanssa. Kissa on hihnassa vaikka se ei kuvassa näykkään. Ulkomaailma on Viirun mielestä tosi mielenkiintoinen vaikka välillä pitikin hieman säpsähdellä. Lampaita Viiru vihasi, pelottavia otuksia! :D


Tässä taasen makoilee veljeni toinen kissa, Hely. Hely ei oikein tykkää ulkomaailmasta, joten ei otettu mukaan kävelylle. Sen sijaan Hely tykkää nukkumisesta ja löhöilystä ja oli mahdotonta ottaa kuvaa jossa kissa ei olisi ollut jotenkin mätköllään lattialla tai sohvan päällä. :)

Kun olen käymässä Hämeenlinnassa niin pitää aina käydä kivassa lankakaupassa Villamokassa. He värjäävät itse lankaa, mutta tällä kertaa ei lähtenyt sitä mukaan. Sen sijaan ostin ihanan väristä islantilaista Létt-Lopia, 100% villaa. Tampereelta tullessamme käväisimme Ideaparkissa ja Sinellistä lähti mukaan muutama paketti nappeja.

6 kommenttia:

makepeace75 kirjoitti...

Voi mikä kuva Helystä! :D Hieno hame. :o)

Heidi kirjoitti...

Todella kaunis hameesi! Kivat ostokset:)

helikeiju kirjoitti...

Tulinpa vastavierailulle ja huomasin tuon Létt-Lopi-langan. Mitä meinasit tehdä siitä? Minulla on tuota samaa lankaa enkä millään keksi mihin sen kuluttaisin. Sain jostain vaihdosta joskus ja pää vain lyö tyhjää kun näen sen.

Anne kirjoitti...

Tervehdys! Mie oon niin hidas kommentoija, vaikka luvenkin näitä teitien blogeja. Mutta nyt on pakko sanova, että onpas ihana mutkainen kissa ja meilläkin on lähellä lammastila ja kyllä ne kaikki sieltä kattelee, kun koirien kanssa löntystellään ohi. =) Siis ne lampaat kattelee. =D

Tuula kirjoitti...

Onpa ihanat kissat! Ja hame on kyllä tosi kaunis. Onnea remonttiin, se on aina vähän hermoja raastavaa puuhaa. Varsinkin jos sen keskellä pitää elää.

MysteryKnitter kirjoitti...

Sweet cats! Nice skirt! Nice yarn and buttons.