My blog in English: Needle and some thread

perjantai 14. elokuuta 2009

Minun käsityöpöytäni

Sue on haastanut muut käsityöbloggaajat näyttämään oman pöytänsä, jonka vieressä istumme pistelemässä, neulomassa jne. Hauskaa! :) Tässä minun pöytäni ja kaikenlaista muuta mitä valtaistuimeni viereltä löytyy. Klikkaa kuvia niin näet tarkemmin mitä minulla tässä ympärilläni nytkin on. Nyt kaikki on suhteellisen siistiä, mistä kiitos ystäväni vierailulle. Oli pakko siivota kauhea kaaos edes jonkinlaiseen edustuskelpoiseen kuntoon. :D

Osallistu haasteeseen ja mainitse nimeni (Srinity) jos törmäsit tähän täällä ensimmäisen kerran. Olisi niiin kiva saada lisämahdollisuuksia voittaa neulekirja tai lankoja. :)

7 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Moi! Ajattelin vain sellaista kysäistä, kun osallistuin sinun blogissasi PIFiin yli vuosi sitten (tässä postauksessa: http://neulajalankaa.blogspot.com/2008/07/lhdin-mukaan-piffiin.html)
Ja kun en nyt muista, että olisin saanut sinulta sitä pifiä, että muistanko nyt ihan väärin tai ootko sinä unohtanut koko jutun? :) Maailma ei tietty kaadu siihen, vaikken mitään saisikaan, mutta aattelin nyt vaan kysyä, kun se luvattu 12 kuukautta on mennyt jo umpeen. :)

Kivasti sulla on tilaa tehdä käsitöitä, oispa mullakin... Tai kun ei voi mitään jättää lasten ulottuville...

Heidi kirjoitti...

Juu olisipa tuollainen nurkkaus missä tehdä:) Mulla on kaikki hujan hajan missä mikin ja kaikkea en edes muista mitä on kunnes tulee joskus vastaan...Pistelen missä milloinkin...yleensä lattialla istuen ja niskat menee jumiin:( oma vika pitäs mennä edes sohvalle tekeen.
Täällä sataa vettä...ihanaa:) teen nyt sitä variksenmarjamehua...saa nähdä mitä tulee...

Srinity kirjoitti...

Joo pitää tunnustaa että melkein unohtui koko pif kun muistelin että olis syyskuulle asti ollu aikaa ja ihan vasta tarkistin että ups se menikin jo. Pifit on tekeillä ja tulossa. :)

Teija kirjoitti...

Hyvin on sinullekin tavaraa jo kertynyt. Ei aivan heti tule pula-aika, vai?

Srinity kirjoitti...

Joo ei ihan heti tosiaan iske pula-aika, ennemminkin tilan puute. :) Vielä vois ottaa kuvan minun kirjahyllystä, jossa on lisää pistelykankaita, kankaita viimeistelyyn, käsityöaiheiset kirjat, kirjontalangat kansioissa, kangasvärit jne jne. Ja ei edes muistella niitä paria muovilaatikkoa sängyn alla joissa on neulontalankoja taikka sitä uutta kenkäkaappia, jonka myös on täytetty langoilla. :D

Virpi kirjoitti...

Oi, ihana "pistelyalue" sinulle. Teksipä mieli tulla tutkimaan tuota mallipinkkaasi =). Minullakin on nuo lapset vielä niin pieniä, että ei ihan kauheasti uskalla levitellä projekteja ympäriinsä, mutta ehkä sitten joskus...

Ja tuollainen oma nojatuoli olisi kyllä ihan unelma.

MysteryKnitter kirjoitti...

Hieno on pistelypaikkasi.