My blog in English: Needle and some thread

maanantai 10. elokuuta 2009

Lomailua

On tullut tässä lomailtua, joten bloggailu on ollut vähemmällä huomiolla. Olen kuitenkin käsitöitä tehnyt, paria hyshys-projektia ja miehelleni pipon. Alkaa ilmeisesti ajatus syksystä jo vaikuttaa kun otin neuleet esille. Malli miehen pipoon on "Pipo kovakallolle" Son of a Stitch 'n Bitch-kirjasta. Neulottu ohjeen mukaisesti Dalegarnin Baby Ull (100% villaa) langasta. Ihan en ole tyytyväinen ohjeen kavennukseen, mutta onneksi mies tykkää piposta. Mies kuvassa on minun oma ukkokultani. :)Tässä vähän tarkempi kuva kuviosta:

Meidän pieni pintaremonttikin valmistui jo ajat sitten, tässä siitä kuvia. Pari "ennen" kuvaa. Tässä kuvassa isäni tapetoi jo eteistä.

Makuuhuone näytti tältä kun tapetit oli poistettu.

Ja tässä "jälkeen" kuvat. Eteinen valmiina. Vielä on taulu laittamatta seinälle.
Ja tässä makuuhuone vielä ihan siistinä. :) Hyllyyn on laitettu jo tavarat. Uusi verhotanko on jo ostettu, mutta odottaa vielä seinälle ruuvaamista. Uudet verhotkin on jo tilattu ja toivottavasti jo matkalla. Ompelen samasta kankaasta sitten pari tyynyä sängylle, samoiten pari tyynyä ruskeasta kankaasta.Olen ihan tyytyväinen lopputulokseen. :)

5 kommenttia:

gloriosa kirjoitti...

Näyttää todella ihastuttavalta tuo makuuhuone. Tapetti on aivan ihanaa. Pitäisi tehdä ystävälle kanssa pääkalloaiheinen pipo, tosin paksummasta langasta.

rebekka42 kirjoitti...

Hieno pipo :)

Teija kirjoitti...

Kivannäköinen pipo. Remonttihan näyttää olevan voiton puolella. Itsellä tarkoitus aloittaa makuuhuoneiden remontti, huh huh...

RANTAPUIKKO kirjoitti...

Tuosta piposta minun tyttö tykkäisi kovasti. Pipo on mukavan näköinen ja pidin langan väreistä.. Remontti on aina työlästä, mutta lopputulos on teillä kaunis=D

MysteryKnitter kirjoitti...

Poistittehan te sentään ne vanhat tapetit sieltä alta. Mä jo pelkäsin, että te vaan vedätte toisen tapettikerroksen peittämään sen rumemman. Hui hui! Meilläkin kun kerran tapiseerattiin eli vaihdettiin tapetteja, niin vanhat revittiin pois ja uudet pantiin vasta sitten tilalle.