My blog in English: Needle and some thread

torstai 27. elokuuta 2009

Orava vauhdissa!

Taitaa olla syksy kun iskee semmoinen ihme hinku täydentää jemmoja, ihan kuin orava konsanaan piilottaa pähkinöitä talven varalle. :) Minä en jemmaa pähkinöitä vaan lankoja, malleja ja muuta kivaa. Uusia neulelankoja on nyt hankittuna ainakin Novita Puroa (kanervikko), Regian hand-dye Effect-sukkalankoja (herkkuja!) ja ostin minä yhden kerän Novitan Nalle Marjaretki Puolukkaakin, josta tulee tosi kivat lapaset. Paikallisessa kangaskaupassamme on muuttoale ja siellä pistäydyin ostamassa paria kangasta. Lisäksi ostin kangaspaloja, joita sai tuollaisen kivan kokoisen pussillisen hintaan 1,50€. Pussin sai tunkea niin täyteen kuin vaan sai ja minähän kokeilin kunnon ennätystä tehdä! :D Kangaspalat ovat tosi hyviä ristipistotöiden viimeistelyyn ja pieniin laukkuihin.

Näiden lisäksi matkalla on vielä Little House Needleworksin ihana malli "Pumpkins 4 sale" ja siihen pari lankaa. Sitten saa tämä hamstraaminen riittää kyllä, muuten loppuu tila! :D Varmaan alitajuisesti varuilta hankin juttuja kun saatiin just kuulla että meillä alkaa varmaan töissä yt-neuvottelut lokakuun alussa. Lomautuksia tai irtisanomisia lienee edessä. Ei tullu sinänsä ihan puun takaa, joten ei oo mitenkään hirmu järkyttyny olo. Toivottavasti ei osu omalle kohdalle.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania hamstrausjuttuja, varsinkin nuo Regiat :) Mä tahon kans tuota kanervikkoa, mutta toisaalta mulla on yli 8 kiloa lankaa muutenkin... Pitäis välillä neuloa niitä poieskin. Eiks se niin ollu, että lohtulankoja saa aina ostaa - etukäteenkin ja kaiken varalta :) Ikäviä nää yt-neuvottelut.

Ulla kirjoitti...

EI ole kivoja nuo YT-neuvottelut! Meilläkin oli firmassa keväällä, mutta ei onneksi koskettanut meidän yksikköä.

Mulla iskee kans tuo hamstrausvimma syksyisin, syynä lienee se että tykkään kaikista eniten syksyisistä/halloween jutuista, joten niitä sitten tulee ostettua. Nytkin on melkoinen ostoslista tehtynä tilaamista odottamassa :-)

vattumato kirjoitti...

Toi Regian lanka on ihan älyttömän houkuttavaa! Mä olen ostanut sitä jo kerän ja odotan, että milloin ehdin siitä sukat neulomaan. Samaten tuosta Purosta olen aloittanut neulomaan mutta kun nuo ristipistovaihtojen deadlinet pukkaa päälle...

RANTAPUIKKO kirjoitti...

Ihania hamstrauksia..minullakin on aina menossa tuo hamstrausvimma.. Toivottavasti ei koske sinua nuo yt-hommat..