My blog in English: Needle and some thread

torstai 1. lokakuuta 2009

Syysvaihto ja huonoja uutisia

Ristipistoilijat-blogin syysvaihdossa sain Jaanalta hienon syksyisen koristetyynyn. Kiitos Jaana! Tykkään siitä tosi paljon. :) Piristi tätä muuten aika rankkaa päivää. Pitääkin naputella uusi naula koristehyllyn päähän tätä varten.

Minä sain pistellä Minnalle, jolle olenkin kerran aiemminkin pistellyt kun hän voitti blogini arvonnassa. Pistelin minineulatyynyn, mallina Cindy Mae Designsin "Halloween Quaker Ornamens"-malleista kurpitsa ja reunoille pistelin pieniä karkkikuvioita. Pistelty yhdellä langalla yhden yli 30ct pellavalle. Alapuoli on oranssia kangasta.


Tänään on ollut enemmän aikaa kuin normaali torstaina sillä sain tänään tietää että menetän työpaikkani. Sain lähteä kotiin ja mentiin miehen kanssa käväisemään miehen porukoitten mökillä, jonka rannassa nappasin tämän syksyisen kuvan. On ollut tosi rankka päivä ja itku herkässä. Pitänee vaan alkaa katsomaan eteenpäin ja suunnitella muuta tilalle. Onneksi on tuota varastoa niin ainakaan ei käsitöiden tekoa tarvitse lopettaa kun tulot pienenee... heh, mustaa huumoria rankkana päivänä.


16 kommenttia:

Mustikka kirjoitti...

Hienoja pistelyitä. Ikäviä nämä uutiset, odottelen omaani :/

Makepeace75 kirjoitti...

Voimia!

Mari kirjoitti...

Voimia, otan osaa. Olen itse ollut työttömänä tammikuusta asti, koville ottaa, mutta jotenkin on pärjäilty. Kuitnekin onni onnettomuudessa, yritän ajatella niin, että on aikaa enemmän Pojalle sekä käsitöille. Vaikka niinhän se on, että rahaa pitäisi jostain saada, varsinkin kun meillä menee nykyään kaikki rikki!
Yritetään kuitenkin löytää niitä positiivisia puolia, kun muuta vaihtoehtoa ei ole.
Kauniita nämä sinun pistelysi, itse vasta harjoittelen ristipistoja. Ja tuntuvat tosi vaikeilta, kun en ole ennen tehnyt.

Mari kirjoitti...

Kurjia uutisia! :( Mutta kyllä työttömänäkin pärjää; meilläkin isäntä ollut kohta viisi vuotta työttömänä, ja minä siinä välillä myös opiskelijana, äitiyslomilla ja työttömänä itsekin, silti ollaan ihan hyvin nelihenkinen perhe pärjätty. Että ei ne suuret tulot vaan ne pienet menot! :)

Ihanan vaihdon olet saanut ja tehnyt! :)

JaanaS kirjoitti...

Ensinnäkin, kiva että tykkäsit syysvaihdosta.

Ikäviä uutisia sinulla. Tämä voi kuitenkin olla uuden alku, sitä ei vielä tiedä mitä elämä tuo tullessaan ja mitä se sinulle on varannut.

Anne kirjoitti...

Kauniita vaihtoa ja ikäviä uutisia. =( Mutta kuten JaanaS tuossa sanoi niin koskaan ei tiedä mitä nurkantakaa löytyy. VOin sanoa ihan kokemuksesta. Ei ole vakityötä vieläkään, mutta aina räpiköidään eteen päin joskus hyvin ja joskus huonosti, mutta asenne ratkaisee! =) Tsemppiä ja iloa syksyysi kaikesta huolimatta. =)

Marika kirjoitti...

Olen pahoillani huonoista uutisistasi. Usein työttömyys koetteleekin enemmän korvien väliä kuin lompakkoa.
Voimia syksyysi ristipistojen merkeissä.

sari.i. kirjoitti...

Ihania syksyisiä pistelyitä.

Olipa huono uutinen. Komppaan Marikaa aivan täysin tuossa, että työttömyys usein koettelee pahemmin korvien väliä kuin lompakkoa... Mutta täytyy ajatella positiivisesti; nyt sinulla on ainakin aikaa pistellä ja kutoa! :) Osallistut vaan hirveän moneen swappiin, niin aika ainakin kuluu nopeammin. :)

Teija kirjoitti...

Ihana tuo kurpitsapistelysi. Tosi ikävä uutinen, kun työsi loppuu.

Ulla kirjoitti...

Hei!
Ihana kurpitsa!!! En ollut ennen huomannutkaan tuollaisia malleja...

Olipas sulla huonoja uutisia! Mutta miten voi olla mahdollista että joutuu heti lähtemään, eikö normaalit irtisanomisajat pädekään???

RANTAPUIKKO kirjoitti...

Ihana kurpitsapistely.. Ikävä uutinen, mutta koita jaksaa ja toivotaan että jotain mukavaa tulisi tilalle...

RANTAPUIKKO kirjoitti...

En tiedä mikä minua vaivaa .. aina tulee joku kirjoitus virhe...
tarkoitin tietysti että, koeta jaksaa jne.....

Kirsi kirjoitti...

Kiva vaihto ja kiva rantamaisemakuva. Tänään onkin ihan kauhea ilma, ainakin täällä meillä Hämeenlinnassa.
Varmasti tuntuu pahalta kuulla, että menettää työpaikkansa. Minä olen ollut täällä työssäni 21 vuotta, joten joutuisin varmasti shokkiin, jos työt loppuisivat. Mutta niinhän tuossa monet yllä kirjoitti, että kyllä sitä ihminen pärjää. Älä liikoja murehdi. Päivä kerrallaan ja varmasti jotain parempaa tulee kohdalle :)

Ritva kirjoitti...

Lämmin voimahalaus täältä myrskyisestä Oulusta ! Koita jaksaa ajatella positiivisesti !

Kirsi kirjoitti...

Jätin sinulle haasteen blogiini.

LankaLuolan Marika kirjoitti...

Tsemppiä!