My blog in English: Needle and some thread

tiistai 27. lokakuuta 2009

Vihdoinkin ihan oikeita pistelukuvia! :)

Koska olen tosiaan niitä vaihtoja ja joululahjoja sun muuta tehnyt niin kuvia ihan minun tekemistä jutuista on ollut täällä viimeksi ikuisuus sitten. Nyt sain kuulla että SBBC synttärivaihdossa Sondalle lähettämäni paketti oli päässyt perille joten TADAA kuvia! :D
Pistelin Sondalle Bent Creekin "Christmas Row"-mallin ja viimeistelin sen pehmustetuksi seinäkoristeeksi.


Sonda tykkää joulusta, joten vaikka hänen synttärinsä ovatkin syysaikaan niin ajattelin tehdä hänelle jotain jouluista. Kiva että hän tykkäsi tästä. :) Pistelin mallin jollekkin tuntemattomalle pellavalle, noin 30ct tiheydeltään, ja viimeistelyyn käytin punaista pellavaa. Laitoin pakettiin mukaan kankaita viimeistelyyn, palan pellavaa pistelyyn, suomalaista suklaata, kissakoristeen, Bent Creekin mallin, sakset joissa on Sondan lempivärejä pinkkiä ja sinistä sekä kolme juttua langoille joita englanniksi kutsutaan thread holdereiksi, mikä lie sitten suomenkielinen sana niille.
Ja kuten aina tämän saman pään kanssa käy niin koko paketista en kuvia muistanut ottaa, joten tässä kuva Sondan blogista.


Osana uutta (ja toivottavasti paljon antoisampaa) tulevaisuutta ja työtä aloitin yrittäjäkurssin viime viikolla. Paljon on tullut uutta asiaa tietoon ja sitä enemmän tietää ettei oikeastaan tiedä vielä paljon mitään! :D Minulla ja kaverillani on yritysidea ja katsotaan saisiko silla pohjalle ihan oman yrityksen sitten perustettua, aika näyttää. Kurssi vie pari iltaa viikossa ja sen lisäksi pitää tehdä etätehtäviä, joihin menee jonkin verran aikaa. Kuitenkin yritän ehtiä vielä pistellä ja ommella ja neuloakin! :) Uusimmassa Novitassa olis kiva tunika Purosta ja olisi varmaan jo puikoillakin, mutta kaskas kun juuri ne kuutosen puikot minulta puuttuvat (on varmaan kaikki muut väliltä 3 ja 10... heh) niin en ole vielä päässy aloittamaan.

10 kommenttia:

Amalia kirjoitti...

Voi että, tuollaisen minäkin olisin huolinut :)

Teija kirjoitti...

Iik, kuinka ihana. Amaliaan yhtyen, kyllä olisin vastaanottanut mielelläni minäkin.

sari.i. kirjoitti...

Wau, tosi hieno!

Mari kirjoitti...

Ihana tuo pistely ja koko paketti! :)

Ulla kirjoitti...

Ihana! Tykkään kovasti tuosta Bent Creekin mallista!

vattumato kirjoitti...

Nuo on tosi kivoja noi Bent Creekin rivit. Itselläni odottelee viimeistelyideaa Kitty cat Row=o)

Irmeli kirjoitti...

Aivan hurmaava koko paketti ja hieno viimeistelyidea. Mukavaa viikonvaihdetta!

Anonyymi kirjoitti...

Juu, ois kiva saada teehetkiseuraa. Monelta törmäillään Violariumissa. Aikomuksenani on olla messuilla koko päivä, aamulla roikun oven kahvassa ja illalla saavat varmaan tönäistä mut vimppana ulos :)

Anonyymi kirjoitti...

Onko sinulla mitään Plum Pudding Needleartilta? Jos on, mitä?

T: Tonttu Toljanteri

Srinity kirjoitti...

Tontulle tiedoksi että minulla ei ole Plum Puddingin malleja vielä yhtään. :)